Serveis per a la salut ambiental

Anàlisi de l’aigua a Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

L’aigua és un dels mitjans de difusió més grans de bacteris patògens i malalties per a l’ésser humà, ja sigui en fonts ornamentals, l’aigua de consum, o instal·lacions públiques com piscines. Un clar exemple són les malalties causades pel bacteri Legionella.

Com marca el RD 865/2003, de compliment obligat, totes aquelles installacions que emmagatzemen aigua, generin aerosols i siguin d’ús públic que puguin convertir-se en un focus de propagació de Legionella han d’efectuar controls mentre estiguin en funcionament.

De la mateixa manera, segons diu el RD 742/2013, de compliment obligat, tots aquells recintes amb piscines d’ús públic han de fer controls per disminuir els riscos químics, físics i microbiològics en l’ús de la seva aigua.

També, a Goldservice fem plans de seguiment i control de tot tipus d’instal·lació:

  • Centres de salut i hospitals.
  • Clíniques privades i residències.
  • Restauració i hoteleria.
  • Instal·lacions esportives i piscines.
  • Comunitats de veïns i casa privades.

Proporcionem una gamma àmplia de serveis per fer-ne un establiment segur:

  • Seguiment i desenvolupament de plans de prevenció de Legionella.
  • Tractaments de desinfecció i neteja de dipòsits i circuits daigua de consum.
  • Seguiment i desenvolupament de plans de manteniment de piscines i autocontrol.
  • Anàlisi de pous, aigua d’osmosi, aigua de consum, aigua industrial, aigua residual…
  • Formació de manipuladors d’aigua de consum.
análisis agua

Davant de qualsevol consulta o necessitat relacionada amb la gestió d’aigües, no dubteu a trucar-nos. El nostre equip d’experts format per Químics i Biòlegs està disponible per ajudar-lo.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.