Serveis per a la salut ambiental

Aviso Legal

Els responsables d’aquesta pàgina web són: GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL, societat inscrita en el Registre Mercantil d’EIVISSA de la província d’ILLES BALEARS, Tom 142, Full 19, Llibre 142, Secció 8, Fulla IB-6542, Inscripció 1a, amb C.I.F. B57185936 (CIF/NIF) i domicili social a Crta. Sant Josep Km 1,1, 07817, Sant Jordi (ILLES BALEARS), i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL, societat inscrita en el Registre Mercantil de la província d’EIVISSA de la província d’ILLES BALEARS, Tom 142, Full 19, Llibre 142, Secció 8, Fulla IB-6542, Inscripció 1a, amb C.I.F. B57311417 (CIF/NIF) i domicili social a Av. Meridiana, 363 1º – 1ª, 08016, Barcelona (BARCELONA).

També ens podeu contactar mitjançant el número de telèfon Nº +34 971305582 o a través de la següent adreça de correu electrònic: info@goldservice.es

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL El disseny d’aquest lloc web i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL. Estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL no es fan responsables de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquest lloc web. GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL tampoc responen per la legalitat d’altres llocs web de tercers que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest lloc web.

GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL es reserven el dret de fer canvis en el lloc web sense previ avís, amb l’objectiu de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL no seran responsables de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys patits o les pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, puguin provocar perjudicis econòmics, materials o de dades, causats per l’ús d’aquesta informació.

REPRODUCCIÓ DE CONTINGUTS Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquest lloc web sense l’autorització prèvia i per escrit de GRUP D’EMPRESES DAVID ANDREU MAS SL i de GESTIÓ DE PROJECTES AMBIENTALS DE BARCELONA SL.

Tota la informació relativa a la privadesa la teniu a la nostra Política de Privacitat.

La present constitueix una traducció dels termes i condicions legals. En situacions de discrepància o ambigüitat interpretativa, prevaldran les estipulacions redactades en l’idioma d’origen.