¡Crida ara!

Demana pressupost sense compromís

Cuéntanos tu problema de plagas y, sea del tipo que sea, te daremos la mejor solución para eliminarla al momento. ¡Olvídate hoy de las plagas!

A GoldService som una empresa experta en control de plagues a Barcelona Província. No dubtis en cridar-nos i preguntar si oferim servei a la teva població sense cap compromís, perquè també donam servei d’eliminació i exterminació de plagues a Sabadell, Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Gavà, Castelldefels i moltres altres ciutats més.

¿Per què contractar un expert en control de plagues a Barcelona?

Trobar el millor professional de control de plagues és important per a la teva salut i la dels teus clients, però també per a la teva imatge personal i la de la teva empresa. Treballar amb Goldservice és dipositar la confiança en una empresa professional i amb més de 20 anys d’experiència al sector. Som discrets i eficaços, i complim amb tots els requisits legals per a l’exterminació de plagues. A més, tenim els nostres protocols i mètodes interns que garantitzen encara més la fiabilitat del nostre servei, per a eliminar qualsevol tipus de plaga: paneroles, rates, coloms, mosques, mosquits, xinxes, corc, corcs…

Encara no t’has convençut? Segueix lleguint i descobreix per què confiar en GoldService.

Confía en GoldService per al control de plagues

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECCI

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

Contacta amb GoldService – Control de Plagues

Elimina les plagues a qualsevol població de la província de Barcelona ara mateix. Pressupost personalitzat i sense compromís.

¡Crida’ns amb un clic! +34 93 300 44 12
¡Escriu-nos amb un clic! infobcn@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

Altres serveis

A més del control de plagues a Barcelona, a GoldService oferim els següents serveis relacionats: