Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Plagues

Desinsectació, Desratització i Desinfecció

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Desinfecció COVID-19 Eivissa i Formentera

GoldService amb seu a l’illa d’Eivissa i Formentera, per a nosaltres la seva salut és el primer, per aquest motiu els nostres tècnics perfectament qualificats avaluen en tot moment a l’hora de decidir quin tipus de tractament és el més adequat, segons el problema que tingui.

En Goldservice, a més de complir amb els requisits legals tenim el nostre propi sistema i coneixements que garanteix encara més la fiabilitat. Realitzem desratització, desinfecció, desinsectació, amb totes les garanties i al millor preu possible, sense posar la seva salut en risc.

No dubtin a cridar-nos i preguntar davant qualsevol consulta, sense cap mena de compromís, donem servei de prevenció i de control de qualsevol tipus plaga d’insectes o rosegadors, sinó saben que problema és el que tenen, podem assessorar-los inspeccionant el seu establiment o habitatge sense cap mena de compromís, ni cost.

Confiï en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

Plagues més comuns

Plagues 1

Panerola Americana

Plaga de cucaracha americanaPlaga de cucaracha americanaPlaga de cucaracha americana

Actualment és la plaga urbana més abundant.
Aquest tipus de panerola té un color vermellós i pot arribar a mesurar fins a 4 cm. Les femelles poden viure de 14 a 20 mesos. Viu generalment en àrees humides i amb temperatures càlides, al voltant de 29 ºC (esquerdes, soterranis, clavegueram, etc). Pateix una sèrie de mudes al llarg del seu cicle de vida. A partir de la quinta muda, comença a prendre un color cafè-vermellós i aconsegueix la maduresa a les 8 o 15 mudes.

Panerola Germànica

Plaga de cucaracha germanicaPlaga de cucaracha germanicaPlaga de cucaracha germanica

Els exemplars mesuren aproximadament d’ 1’3 a 1’6 cm. Els adults són de color marró torrat.
Associada permanentment a llars i edificis, es refugia en llocs estrets, humits i obscurs, on els individus esperen l’obscuritat de la nit per a iniciar la seva activitat.
S’alimenten de restes i residus alimentaris generats per les persones i tenen especial predilecció pels aliments rics en fècula com patates, pa, farina, etc. Pel que és freqüent trobar-les als calaixos del pa.

Mosca

Plaga de moscaPlaga de moscaPlaga de mosca

Poden arribar a mesurar prop dels 5-8 mm de longitud. El seu tòrax és de color gris amb quatre línies longitudinals a l’esquena. La part inferior de l’abdomen és de color groc i el seu cos es troba cobert de pèls. Els seus ulls són de color vermell. Actuen com a vectors de microorganismes i virus i contribueixen una de les majors plagues domèstiques.

Formigues

Plaga de hormigasPlaga de hormigasPlaga de hormigas

Constitueixen una plaga al instal·lar-se dins d’edificacions i alimentar-se de productes emmagatzemats.

Corc de la farina

Gorgojo de la HarinaGorgojo de la HarinaGorgojo de la Harina

Es tracta d’un escarabat d’uns 0,5 cm de color marró-vermellós en la seva fase adulta. Constitueix una plaga al alimentar-se de productes emmagatzemats, especialment de grans ja danyats. S’alimenta de cereals (blat, ordi, arròs, dacsa, etc).

Corc

Plaga de carcomaPlaga de carcomaPlaga de carcoma

El corc  o queres és el nom comú que reben les larves de diverses espècies de coleòpters que perforen la fusta (Bigues, mobles,  enteixinats, etc) en la que constitueixen galeries a les quals danyen produint un característic pols i serradura (quera).
Es pot reconèixer quan s’alimenta des de dins d’una construcció de fusta gràcies a un so característic que produeix al mastegar-la (similar al resultat d’intentar esquinçar la fusta amb les ungles).
Aquest insecte provoca greus perjudicis a la fusta de construcció i fusteria:  armadures de teulades, postes, entarimats, marqueteria, etc.

Rata Gris

Plaga de Rata GrisPlaga de Rata GrisPlaga de Rata Gris

Són rosegadors de mida mitjana que no sobrepassen els 300 g de pes i els 30 cm. Generalment viuen associades a l’aigua. En zones urbanitzables s’alimenten de menjar emmagatzemat o de les deixalles, però també són capaços de caçar insectes i altres organismes. Actuen com a vectors de microorganismes patògens i virus.

Rata Negra

Plaag de rata negraPlaag de rata negraPlaag de rata negra

Viu generalment en àrees no urbanitzables. S’alimenta de fruits, rels, petits mamífers, insectes i altres materials. També poden caçar nius d’aus. No refusen la carn en putrefacció d’altres animals.

Ratolí Comú

Plaga de ratón comúnPlaga de ratón comúnPlaga de ratón común

Rosegador d’entre i 20 cm i color grisenc. Viu generalment en tots els hàbitats gràcies a la seva gran adaptació. S’alimenta de restes de menjars, també depreda insectes i fins i tot menja carronya.

Plagas de mosquitosPlagas de mosquitosPlagas de mosquitos

Es tracta d’un insecte volador àmpliament estès per tot el món. Les femelles són hematòfagues (s’alimenten de la sang d’altres animals) i, per això, són freqüents vectors de malalties infeccioses. Els mosquits tenen quatre etapes de desenvolupament en la seva vida: ou, larva, crisàlide i adult. Necessiten aigua per a completar els seus cicles de vida.

Contacta amb GoldService – Control de Plagues

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.

Visite nuestra aula de formación.