Serveis per a la salut ambiental

Plagues

Desinsectación, Desratización y Desinfección

¡Llama ahora!

PIDE PRESUPUESTO SIN COMPROMISO

Cuéntanos tu problema de plagas en Ibiza o Formentera y, sea del tipo que sea, te daremos la mejor solución para controlarla al momento. ¡Olvídate hoy de las plagas!

Desinfección COVID-19 Ibiza y Formentera

El control de plagues està molt relacionat amb l’ús de Biocides d’una forma professional. D’una forma automàtica quan necessitem mediació, acudim a un professional metge o farmacèutic. En l’àmbit ambiental, succeeix exactament el mateix, el professional de control de plagues és qui prevé i corregeix les desviacions del nostre ambient. Trobar el millor professional és importat per a la seva imatge, salut i la dels seus clients

En Goldservice, a més de complir amb els requisits legals, tenim el nostre propi sistema i coneixements per a garantir encara més la fiabilitat.

Fem ús de biocides amb la mínima toxicitat possible i amb la menor dosis possible. Cerquem la idoneïtat del producte per a cada ús i, per descomptat, disposem de sistemes per a controlar plagues en llars o instal·lacions amb persones sensibles a químics, a més de ecocertificats… perquè la teva salut és el primer.

Confíe en GoldService para la desinfección por COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECCI

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

Plagues més comuns

Plagues 1

Panerola Americana

Plaga de cucaracha americanaPlaga de cucaracha americanaPlaga de cucaracha americana

Actualment és la plaga urbana més abundant.
Aquest tipus de panerola té un color vermellós i pot arribar a mesurar fins a 4 cm. Les femelles poden viure de 14 a 20 mesos. Viu generalment en àrees humides i amb temperatures càlides, al voltant de 29 ºC (esquerdes, soterranis, clavegueram, etc). Pateix una sèrie de mudes al llarg del seu cicle de vida. A partir de la quinta muda, comença a prendre un color cafè-vermellós i aconsegueix la maduresa a les 8 o 15 mudes.

Panerola Germànica

Plaga de cucaracha germanicaPlaga de cucaracha germanicaPlaga de cucaracha germanica

Els exemplars mesuren aproximadament d’ 1’3 a 1’6 cm. Els adults són de color marró torrat.
Associada permanentment a llars i edificis, es refugia en llocs estrets, humits i obscurs, on els individus esperen l’obscuritat de la nit per a iniciar la seva activitat.
S’alimenten de restes i residus alimentaris generats per les persones i tenen especial predilecció pels aliments rics en fècula com patates, pa, farina, etc. Pel que és freqüent trobar-les als calaixos del pa.

Mosca

Plaga de moscaPlaga de moscaPlaga de mosca

Poden arribar a mesurar prop dels 5-8 mm de longitud. El seu tòrax és de color gris amb quatre línies longitudinals a l’esquena. La part inferior de l’abdomen és de color groc i el seu cos es troba cobert de pèls. Els seus ulls són de color vermell. Actuen com a vectors de microorganismes i virus i contribueixen una de les majors plagues domèstiques.

Formigues

Plaga de hormigasPlaga de hormigasPlaga de hormigas

Constitueixen una plaga al instal·lar-se dins d’edificacions i alimentar-se de productes emmagatzemats.

Corc de la farina

Gorgojo de la HarinaGorgojo de la HarinaGorgojo de la Harina

Es tracta d’un escarabat d’uns 0,5 cm de color marró-vermellós en la seva fase adulta. Constitueix una plaga al alimentar-se de productes emmagatzemats, especialment de grans ja danyats. S’alimenta de cereals (blat, ordi, arròs, dacsa, etc).

Corc

Plaga de carcomaPlaga de carcomaPlaga de carcoma

El corc  o queres és el nom comú que reben les larves de diverses espècies de coleòpters que perforen la fusta (Bigues, mobles,  enteixinats, etc) en la que constitueixen galeries a les quals danyen produint un característic pols i serradura (quera).
Es pot reconèixer quan s’alimenta des de dins d’una construcció de fusta gràcies a un so característic que produeix al mastegar-la (similar al resultat d’intentar esquinçar la fusta amb les ungles).
Aquest insecte provoca greus perjudicis a la fusta de construcció i fusteria:  armadures de teulades, postes, entarimats, marqueteria, etc.

Rata Gris

Plaga de Rata GrisPlaga de Rata GrisPlaga de Rata Gris

Són rosegadors de mida mitjana que no sobrepassen els 300 g de pes i els 30 cm. Generalment viuen associades a l’aigua. En zones urbanitzables s’alimenten de menjar emmagatzemat o de les deixalles, però també són capaços de caçar insectes i altres organismes. Actuen com a vectors de microorganismes patògens i virus.

Rata Negra

Plaag de rata negraPlaag de rata negraPlaag de rata negra

Viu generalment en àrees no urbanitzables. S’alimenta de fruits, rels, petits mamífers, insectes i altres materials. També poden caçar nius d’aus. No refusen la carn en putrefacció d’altres animals.

Ratolí Comú

Plaga de ratón comúnPlaga de ratón comúnPlaga de ratón común

Rosegador d’entre i 20 cm i color grisenc. Viu generalment en tots els hàbitats gràcies a la seva gran adaptació. S’alimenta de restes de menjars, també depreda insectes i fins i tot menja carronya.

Plagas de mosquitosPlagas de mosquitosPlagas de mosquitos

Es tracta d’un insecte volador àmpliament estès per tot el món. Les femelles són hematòfagues (s’alimenten de la sang d’altres animals) i, per això, són freqüents vectors de malalties infeccioses. Els mosquits tenen quatre etapes de desenvolupament en la seva vida: ou, larva, crisàlide i adult. Necessiten aigua per a completar els seus cicles de vida.

Contacta amb GoldService – Control de Plagues

Realizamos desinfecciones en cualquier población de la isla de Ibiza y Formentera. Presupuesto personalizado, sin coste ni compromiso.

¡Crida’ns amb un clic! +34 971 30 55 82
¡Escriu-nos amb un clic! info@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Lunes – Viernes 9:00 – 18:00
Sábado y Domingo Cerrado

aire

CONTROL DE CALIDAD DEL AIRE

Goldservice dispone de sistemas homologados para ofrecer un control de calidad del aire en cualquier tipo de estancia, ya sean naves industriales, oficinas y hogares. Descubra todos nuestros servicios en nuestra sección de calidad del aire.

agua

ANÁLISIS DEL AGUA

El agua es necesaria para la vida, pero también un perfecto transmisor de enfermedades que van directamente a nuestro organismo. También es un medio de atracción perfecto para todo tipo de plagas. Algunas de ellas utilizan el agua para su reproducción, depositando sus larvas. Si necesita más información, visite nuestro servicio de análisis del agua.

comida

SEGURIDAD ALIMENTARIA

No es solo el cumplimiento de la normativa vigente, la seguridad alimentaria suele ser bastante responsable de la mayor parte de plagas que ocurren en viviendas y comercios. Descubra más sobre nuestros servicios de seguridad alimentaria.

formacion

FORMACIÓN EN SALUD AMBIENTAL

En Goldservice nos ajustamos a sus necesidades, cursos variados personalizados para cubrir las necesidades de cada cliente.

Visite nuestra aula de formación.