Serveis per a la salut ambiental

Empresa

Informació sobre GoldService

Goldservice és una empresa privada especialitzada en la prestació de serveis relacionats amb la Salut Ambiental i el Control de Plagues.

Fundada a Eivissa l’any 1994 pel seu actual Director General amb una filosofia molt particular, combinant valors amb un ànim de lucre que no fora predominant.

Actualment està situada com a una de les empreses amb major projecció en el panorama nacional, treballant dia a dia per a seguir innovant i seguir creixent dins del sector.

En l’àmbit operatiu ens trobem presents en milers de llars i establiments de tot tipus, cuidant i vigilant aspectes tan bàsics com la salut de l’aire, l’aigua, l’alimentació i el control de plagues. També duem a terme el nostre treball en Aeroports, Hospitals, Hotels, Estadis, on es troben molts de factors que fan de la nostra professió, un treball molt delicat però a la vegada apassionant.

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

Més de 20 anys amb el mateix equip directiu, acumulant coneixements i aprenent dels errors

La mida de l’empresa, ni petit ni gros, amb una bona comunicació i predisposició, converteix a Goldservice en una empresa ràpida amb facilitat per arribar el primer. Res l’agafarà per sorpresa o desprevingut.

Honestedat, sinceritat i respecte han sigut els tres valors que han seguit a Goldservice des que va ser fundada, que es perceben en el dia a dia del nostre personal. L’ànim de lucre no és predominant al codi ètic. Destinarà menys recursos en controlar-nos.

Aliments, Aigües, Control de Plagues i formació en una sola empresa i amb personal propi i cada un dels serveis integrats en l’altre. Estalviarà molt de temps en coordinació, comunicació, formació i supervisió.

La preocupació de la direcció és tenir a tot el personal motivat amb l’acompliment del seu treball i a gust amb el seu ambient laboral, raó per la qual serà sempre atès amb un somriure i amb la millor predisposició possible