Serveis per a la salut ambiental

Control de Plagues

ENS OCUPEM DEL SEU PROBLEMA

Oferim una gestió integrada del seu problema solucionant-lo i minimitzant les possibilitats de la seva reaparició.

Contacta'ns

ET CRIDEM

Necessites una solució integral? Deixa el teu número i et cridem per a més detalls.

Goldservice 5 Gotas

Empresa de salut ambiental, tractaments integrals per a control de plagues a Eivissa, Formentera i Barcelona

En Goldservice som una empresa amb gran experiència en control de plagues i sanitat ambiental, amb més de 25 anys en el sector.

plagas

Control de plagues

Per norma utilitzem els biocides amb la mínima toxicitat i en la menor dosi possible. Busquem la idoneïtat del producte per a cada ús i per descomptat disposem de sistemes per a controlar les plagues en habitatges o instal·lacions amb persones sensibles a químics i també eco-certificats, … perquè la teva salut és el primer.
agua

Anàlisi de l’aigua

El tractament i control de l’aigua són imprescindibles en la nostra vida diària, tant en la llar com en el treball. La neteja i desinfecció de sistemes d’aigua sanitària per a legionel·la i dipòsits s’inclouen en els nostres serveis.
aire

Control de qualitat de l’aire

La contaminació de l’aire constitueix un significatiu risc per a la salut, no permeti que els seus pulmons facin de filtre si no pot respirar aire pur, asseguri’s que estigui net, tant en la seva llar com en el seu lloc de treball.
comida

Seguretat Alimentària

En Goldservice disposem d’un equip d’experts en seguretat alimentària, llicenciats en biologia, nutricionistes i dietistes. Assessorem i implantem sistemes que garanteixen una alimentació segura.
formacion

Formació en Salut Ambiental

El nostre sector ens exigeix oferir la màxima qualitat. En aquest procés, la formació forma part del nostre treball. Compartim la nostra experiència en Formació en Salut Ambiental amb cursos especialitzats.

Higiene i productes sanitaris

Disposem d’un ampli catàleg de productes sanitaris i d’higiene, com a bacteriostàtics, fragàncies, dispensadors de sabó o productes d’higiene personal.

Per què escollir-nos?

Fiabilitat

Goldservice és una empresa amb una sòlida organització i amb recursos per a prestar un servei impecable qualsevol dia i en qualsevol moment. Això ens permet treballar eficaçment independentment de la magnitud del treball realitzat.

Responsabilitat

Més de 20 anys realitzant serveis de Salut Ambiental és la garantia més gran que podem oferir als nostres clients de la nostra responsabilitat corporativa. La nostra mida, capital humà i social ens aporta rapidesa i eficiència a l’hora de realitzar el nostre treball amb les màximes garanties.

Seguretat

A més de complir amb tots els requisits legals, en Goldservice, coneixem i considerem moltes més mesures de seguretat. Un registre sanitari no garanteix un servei segur pel simple fet d’estar registrat. En Goldservice, no escatimem a l’hora de protegir a les persones i l’entorn. Ens encarreguem de tot perquè assumeixi el menor risc possible, mitjançant certificats i protocols que controlen qualsevol risc, per petit que sigui.

Tot en un – All in One

Goldservice és una empresa que es caracteritza per la seva polivalència en normativa i serveis sanitaris, assessorant i realitzant els serveis en aigües, aliments, aire, formació i plaques per què cobreixin totes les necessitats sanitàries d’un habitatge, un restaurant, un hotel, un hospital, un aeroport o un estadi. Dona igual la mida o el servei, pot aconseguir-ho tot amb Goldservice.

Imatge

Ens importa tant la seva imatge com la nostra, per aquest motiu sempre estarà atès pels nostres empleats, tots ells professionals del sector, mantenint un tracte cordial i discret. La discreció en el nostre sector és una qualitat que ens ha definit com a organització al llarg de tota la nostra trajectòria, mai apareixerem davant de la seva casa o negoci amb un vehicle que ens identifiqui amb el sector del tractament de plagues.

Salut per damunt del preu

Goldservice posseeix una política relativa a la utilització de productes biocides basada a escollir aquells amb menor toxicitat i que garanteixin els millors resultats. D’aquesta manera, no només assegurem la salut dels nostres clients, sinó que complim amb el nostre compromís amb la conservació del Medi Ambient.