Per què escollir-nos?

Fiabilitat

Goldservice és una empresa amb una sòlida organització i amb recursos per a prestar un servei impecable qualsevol dia i en qualsevol moment. Això ens permet treballar eficaçment independentment de la magnitud del treball realitzat.

Responsabilitat

Més de 20 anys realitzant serveis de Salut Ambiental és la garantia més gran que podem oferir als nostres clients de la nostra responsabilitat corporativa. La nostra mida, capital humà i social ens aporta rapidesa i eficiència a l’hora de realitzar el nostre treball amb les màximes garanties.

Seguretat

A més de complir amb tots els requisits legals, en Goldservice, coneixem i considerem moltes més mesures de seguretat. Un registre sanitari no garanteix un servei segur pel simple fet d’estar registrat. En Goldservice, no escatimem a l’hora de protegir a les persones i l’entorn. Ens encarreguem de tot perquè assumeixi el menor risc possible, mitjançant certificats i protocols que controlen qualsevol risc, per petit que sigui.

 

Tot en un – All in One

Goldservice és una empresa que es caracteritza per la seva polivalència en normativa i serveis sanitaris, assessorant i realitzant els serveis en aigües, aliments, aire, formació i plaques per què cobreixin totes les necessitats sanitàries d’un habitatge, un restaurant, un hotel, un hospital, un aeroport o un estadi. Dona igual la mida o el servei, pot aconseguir-ho tot amb Goldservice.

Imatge

Ens importa tant la seva imatge com la nostra, per aquest motiu sempre estarà atès pels nostres empleats, tots ells professionals del sector, mantenint un tracte cordial i discret. La discreció en el nostre sector és una qualitat que ens ha definit com a organització al llarg de tota la nostra trajectòria, mai apareixerem davant de la seva casa o negoci amb un vehicle que ens identifiqui amb el sector del tractament de plagues.

Salut per damunt del preu

Goldservice posseeix una política relativa a la utilització de productes biocides basada a escollir aquells amb menor toxicitat i que garanteixin els millors resultats. D’aquesta manera, no només assegurem la salut dels nostres clients, sinó que complim amb el nostre compromís amb la conservació del Medi Ambient.