Serveis per a la salut ambiental

Aigua

Expertos en tratamiento y prevención de legionella y control del agua potable y residual

¡Llama ahora!

PIDE PRESUPUESTO SIN COMPROMISO

Cuéntanos tu problema de plagas en Ibiza o Formentera y, sea del tipo que sea, te daremos la mejor solución para controlarla al momento. ¡Olvídate hoy de las plagas!

Desinfección COVID-19 Ibiza y Formentera

Tot el que necessita per a continuar gaudint d’aquest bé tan apreciat i important per a la seva vida i la seva salut, pot torbar-ho a Goldservice. Oferim serveis que engloben des del control y análisis del agua potable, tratamiento y prevención de legionella, control analítico de aguas de baño y asesoramiento acerca de normativa, calidad, utilidad y sostenibilidad.

A Goldservice té al seu abast vertaders professionals que coneixen les normatives més recents i innovadores. Sigui quina sigui la seva necessitat, si ha de veure amb l’aigua, ens ocuparem amb molt de gust.

 

Entre els nostres principals serveis estem especialitzats en:

  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Prevenció de Legionel·la.
  • Tractaments de Neteja i Desinfecció de dipòsits i Sistemas d’Aigua Sanitària.
  • Desenvolupament i seguiment de Plans d’Autocontrol de Piscines.
  • Control analític d’aigües de bany (piscines, jacuzzis, etc).
  • Anàlisi de tot tipus d’aigües (Aigua Sanitària, Residuals, Industrials…).

Com a tots els nostres serveis, podrem assessorar-te si decideixes fer-ho per compte propi i podem fer-ho per tu, oferint-te el millor equip tècnic.

análisis agua

Para cualquier necesidad o consulta relacionada con la gestión de aguas, no dude en contactarnos. Disponemos de un equipo de expertos formado por Biólogos y Químicos disponibles para ayudarle.

Confíe en GoldService para la desinfección por COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECCI

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

GoldService: Desinfecciones para el control de Coronavirus

Realizamos desinfecciones en cualquier población de la isla de Ibiza y Formentera. Presupuesto personalizado, sin coste ni compromiso.

¡Crida’ns amb un clic! +34 971 30 55 82
¡Escriu-nos amb un clic! info@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Lunes – Viernes 9:00 – 18:00
Sábado y Domingo Cerrado

aire

CONTROL DE CALIDAD DEL AIRE

Goldservice dispone de sistemas homologados para ofrecer un control de calidad del aire en cualquier tipo de estancia, ya sean naves industriales, oficinas y hogares. Descubra todos nuestros servicios en nuestra sección de calidad del aire.
agua

ANÁLISIS DEL AGUA

El agua es necesaria para la vida, pero también un perfecto transmisor de enfermedades que van directamente a nuestro organismo. También es un medio de atracción perfecto para todo tipo de plagas. Algunas de ellas utilizan el agua para su reproducción, depositando sus larvas. Si necesita más información, visite nuestro servicio de análisis del agua.

comida

SEGURIDAD ALIMENTARIA

No es solo el cumplimiento de la normativa vigente, la seguridad alimentaria suele ser bastante responsable de la mayor parte de plagas que ocurren en viviendas y comercios. Descubra más sobre nuestros servicios de seguridad alimentaria.
formacion

FORMACIÓN EN SALUD AMBIENTAL

En Goldservice nos ajustamos a sus necesidades, cursos variados personalizados para cubrir las necesidades de cada cliente.

Visite nuestra aula de formación.