Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Aigua

Experts en tractament i prevenció de legionel·la i control de l'aigua potable i residual

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Desinfecció COVID-19 Eivissa i Formentera

Tot el que necessita per a continuar gaudint d’aquest bé tan apreciat i important per a la seva vida i la seva salut, pot torbar-ho a Goldservice. Oferim serveis que engloben des del control y análisis del agua potable, tratamiento y prevención de legionella, control analítico de aguas de baño y asesoramiento acerca de normativa, calidad, utilidad y sostenibilidad.

A Goldservice té al seu abast vertaders professionals que coneixen les normatives més recents i innovadores. Sigui quina sigui la seva necessitat, si ha de veure amb l’aigua, ens ocuparem amb molt de gust.

Entre els nostres principals serveis estem especialitzats en:
  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Prevenció de Legionel·la.
  • Tractaments de Neteja i Desinfecció de dipòsits i Sistemas d’Aigua Sanitària.
  • Desenvolupament i seguiment de Plans d’Autocontrol de Piscines.
  • Control analític d’aigües de bany (piscines, jacuzzis, etc).
  • Anàlisi de tot tipus d’aigües (Aigua Sanitària, Residuals, Industrials…).

Com a tots els nostres serveis, podrem assessorar-te si decideixes fer-ho per compte propi i podem fer-ho per tu, oferint-te el millor equip tècnic.

análisis agua

Per a qualsevol necessitat o consulta relacionada amb la gestió d’aigües, no dubteu a contactar-nos. Disposem d’un equip d’experts format per biòlegs i químics disponibles per ajudar-vos.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECCI

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Crida’ns amb un clic! +34 971 30 55 82
¡Escriu-nos amb un clic! info@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.