Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Control d’aire a Eivissa i Formentera

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Control d'aire a Eivissa i Formentera 1

El control de la qualitat de l’aire interior és una de les eines principals de control d’intoxicacions i malalties juntament amb el tractament d’aigües de consum, aigües residuals, seguretat alimentària, gestió de residus i/o el control de plagues i vectors. I ara més que mai, que el planeta està patint la pandèmia provocada pel Covid-19.

Quan l’aire presenta índexs alts de compostos contaminants com són, per exemple, l’ozó, els òxids de nitrós, les partícules (PM10 i PM2.5) o els fongs, ocasiona un alt risc per a la salut de la població, independentment del rang edat.

La major part dels contaminants presents a l’aire es produeixen per l’activitat industrial, combustió ocasionada per vehicles i materials sintètics per a la protecció d’habitatges. Això no obstant, també hi ha la contaminació biològica ocasionada per bacteris, virus i fongs que es reprodueixen a l’interior d’establiments bruts o amb alt índex d’humitat.

A Goldservice disposem d’un equip d’experts en Qualitat d’Ambient Interior que aporten solucions de filtració, ventilació, desinfecció i anàlisi d’aire adaptats a tot tipus d’instal·lacions com, per exemple, les següents:

  • Hospitals i centres de salut
  • Centres educatius
  • Clíniques privades
  • Comunitats de veïns i habitatges particulars
  • Installacions d’hostaleria i turisme

Treballem sota estrictes normes de qualitat que garanteixen als nostres clients un servei efectiu i que compleix els requisits sanitaris exigits a nivell autonòmic i nacional per la legislació vigent:

  • UNE 171330-2:2014 per a procediments d’inspecció de la qualitat de l’ambient interior.
  • UNE 171340:2020 per a procediments de validació i qualificació de sales d’ambient controlat a hospitals.

Contacta’ns per a més informació sobre controls de la Qualitat de l’Aire, neteja de conductes i equips de ventilació, desinfeccions Covid-19, tractaments contra fongs i molt més… podem assessorar-los en qualsevol problema ocasionat per un ambient brut.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

Contacta amb GoldService – Prevenció i eliminació de vespes

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.