Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Formació en Salut Ambiental a Eivissa

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

curso formacion

La formació és imprescindible per al desenvolupament personal, professional i de qualsevol indústria. Transformar una obligació sanitària en una oportunitat per aprendre coses noves de manera interessant i agradable és el nostre objectiu. El nostre avantatge es fa econòmicament molt rendible en personalitzar la formació amb les necessitats de cada client, cuina, instal·lació o persona.

Realitzem formacions especifiques desplaçant els nostres assessors i formadors a domicili, al centre de treball o indústria, aclarint dubtes i corregint males conductes d’una forma constructiva i amena.

Disposem d’acords específics amb centres de formació amb possibilitat de bonificar les formacions dels treballadors i cobrir altres necessitats.

S’Aula de GoldService disposa d’ajuts i beques solidàries pròpies destinades a les persones amb pocs recursos. Informeu-vos i exposeu el vostre cas o necessitat. Us escoltarem amb total confidencialitat.

S’aula de GoldService

Impartim freqüentment els cursos següents:

 • Manipulador d’aliments de risc baix
 • Manipulador d’aliments d’alt risc
 • Al·lèrgens i intoleràncies en l’alimentació
 • Prevenció de xinxes en allotjaments turístics. Bedbugs Free
 • Patologies de la fusta en la construcció i restauració
 • Ebola i riscos biològics. Procediments en Neteja i desinfecció
 • Èbola i riscos biològics en personal sanitari
 • Safe Xef. Nivell avançat en seguretat alimentària
 • Curs oficial de control i prevenció de legionel·la.
 • Curs oficial de renovació de control i prevenció de legionel·la.
 • Curs preventiu per a Covid-19.
 • Curs de manipulació daigües de consum humà.
 • Curs de manteniment de piscines d’ús col·lectiu
 • Curs d’identificació i detecció d’ofidis (serps).

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.