Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Aliments

Consultoría e implantación de Plan APPCC en su negocio

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Desinfección COVID-19 Ibiza y Formentera

Seguritat Alimentària

“Som el que mengem”. Un fet tan bàsic com l’alimentació requereix una atenció específica si volem gaudir de bona salut.

Experts en seguretat alimentaria, llicenciats en biologia, nutricionistes i dietistes apliquen els seus coneixements i formació a un equip, en el qual com a únic objectiu és assessorar i implantar sistemes que garanteixin una alimentació segura i saludable.

Per això, disposa de tots els serveis que poden necessitar una indústria alimentaria: des de tramitar el registre sanitari fins a l’anàlisi i visites en el seu domicili per a assessorar-li de forma privada.

Entre els serveis que oferim en matèria de Seguretat Alimentaria, destaquem:

  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Seguretat Alimentaria i Sistemes APPCC (Anàlisis de Perills i Punts de Control Crítics), necessaris per a garantir la salubritat i innocuïtat dels aliments dins de la indústria alimentària.
  • Control analític tant d’aliments com de superfícies, necessari per a assegurar la correcta manipulació d’aliments en la indústria alimentària.
  • Assessorament en Matèria de Seguretat Alimentària.

Confiï en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.