Serveis per a la salut ambiental

Aliments

Consultoría e implantación de Plan APPCC en su negocio

¡Llama ahora!

PIDE PRESUPUESTO SIN COMPROMISO

Cuéntanos tu problema de plagas en Ibiza o Formentera y, sea del tipo que sea, te daremos la mejor solución para controlarla al momento. ¡Olvídate hoy de las plagas!

Desinfección COVID-19 Ibiza y Formentera

Seguritat Alimentària

“Som el que mengem”. Un fet tan bàsic com l’alimentació requereix una atenció específica si volem gaudir de bona salut.

Experts en seguretat alimentaria, llicenciats en biologia, nutricionistes i dietistes apliquen els seus coneixements i formació a un equip, en el qual com a únic objectiu és assessorar i implantar sistemes que garanteixin una alimentació segura i saludable.

Per això, disposa de tots els serveis que poden necessitar una indústria alimentaria: des de tramitar el registre sanitari fins a l’anàlisi i visites en el seu domicili per a assessorar-li de forma privada.

Entre els serveis que oferim en matèria de Seguretat Alimentaria, destaquem:

  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Seguretat Alimentaria i Sistemes APPCC (Anàlisis de Perills i Punts de Control Crítics), necessaris per a garantir la salubritat i innocuïtat dels aliments dins de la indústria alimentària.
  • Control analític tant d’aliments com de superfícies, necessari per a assegurar la correcta manipulació d’aliments en la indústria alimentària.
  • Assessorament en Matèria de Seguretat Alimentària.

Confíe en GoldService para la desinfección por COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECCI

La teva imatge i la del teu negoci és important per a nosaltres, així que els nostres experts en eliminar plagues a Barcelona sempre mantindran un tracte cordial i discret. Per això mai apareixerem davant el teu habitatge o empresa amb un vehicle o una altre senyalització que ens identifiqui com experts en eliminar plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estam compromesos amb la teva salut i la conservació del medi ambient. Per aquest motiu, la nostra empresa de control de plagues poseeix una estricta política d’utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i a la vegada dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir amb tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només registre sanitari no garantitza un servei segur. Per això, a la nostra empresa de control de plagues, ens encarregam de tots els certificats i processos necessaris per a eliminar qualsevol risc.

GoldService: Desinfecciones para el control de Coronavirus

Realizamos desinfecciones en cualquier población de la isla de Ibiza y Formentera. Presupuesto personalizado, sin coste ni compromiso.

¡Crida’ns amb un clic! +34 971 30 55 82
¡Escriu-nos amb un clic! info@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Lunes – Viernes 9:00 – 18:00
Sábado y Domingo Cerrado

aire

CONTROL DE CALIDAD DEL AIRE

GoldService dispone de sistemas homologados para ofrecer un control de calidad del aire en cualquier tipo de estancia, ya sean naves industriales, oficinas, centros de salud y hogares. Descubra todos nuestros servicios en nuestro apartado de calidad del aire tanto en  Ibiza y Formentera como en Barcelona.

agua

ANÁLISIS DEL AGUA

El agua, tan necesaria para la vida, puede ser un transmisor de enfermedades que nos afectan directamente.  En Goldservice nos encargamos de realizar planes de prevención, limpieza de depósitos y tratamientos contra la legionella en todo tipo de instalaciones.

comida

SEGURIDAD ALIMENTARIA

La falta de higiene alimentaria causa trastornos a nuestro organismo e intoxicaciones, así como, favorece la aparición de plagas de insectos y roedores en la industria alimentaria. Realizamos planes APPCC, auditorias y analíticas para todo tipo de instalaciones. Descubre más sobre nuestros servicios de seguridad alimentaria.

formacion

FORMACIÓN EN SALUD AMBIENTAL

En nuestras aulas se imparten cursos de formación homologada de manipuladores de alimentos, prevención de Legionella, mantenimiento de piscinas y manipulación de agua de consumo a la medida del cliente. Visita nuestra sección.