Aliments

Seguritat Alimentària

“Som el que mengem”. Un fet tan bàsic com l’alimentació requereix una atenció específica si volem gaudir de bona salut.

Experts en seguretat alimentaria, llicenciats en biologia, nutricionistes i dietistes apliquen els seus coneixements i formació a un equip, en el qual com a únic objectiu és assessorar i implantar sistemes que garanteixin una alimentació segura i saludable.

Per això, disposa de tots els serveis que poden necessitar una indústria alimentaria: des de tramitar el registre sanitari fins a l’anàlisi i visites en el seu domicili per a assessorar-li de forma privada.

Entre els serveis que oferim en matèria de Seguretat Alimentaria, destaquem:

  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Seguretat Alimentaria i Sistemes APPCC (Anàlisis de Perills i Punts de Control Crítics), necessaris per a garantir la salubritat i innocuïtat dels aliments dins de la indústria alimentària.
  • Control analític tant d’aliments com de superfícies, necessari per a assegurar la correcta manipulació d’aliments en la indústria alimentària.
  • Assessorament en Matèria de Seguretat Alimentària.
Comments for this post are closed.