Seguritat Alimentària

“Som el que mengem”. Un fet tan bàsic com l’alimentació requereix una atenció específica si volem gaudir de bona salut.

Experts en seguretat alimentaria, llicenciats en biologia, nutricionistes i dietistes apliquen els seus coneixements i formació a un equip, en el qual com a únic objectiu és assessorar i implantar sistemes que garanteixin una alimentació segura i saludable.

Per això, disposa de tots els serveis que poden necessitar una indústria alimentaria: des de tramitar el registre sanitari fins a l’anàlisi i visites en el seu domicili per a assessorar-li de forma privada.

Entre els serveis que oferim en matèria de Seguretat Alimentaria, destaquem:

  • Desenvolupament i seguiment de Plans de Seguretat Alimentaria i Sistemes APPCC (Anàlisis de Perills i Punts de Control Crítics), necessaris per a garantir la salubritat i innocuïtat dels aliments dins de la indústria alimentària.
  • Control analític tant d’aliments com de superfícies, necessari per a assegurar la correcta manipulació d’aliments en la indústria alimentària.
  • Assessorament en Matèria de Seguretat Alimentària.