Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Desinfeccions per al control de Coronavirus (COVID-19) a Eivissa i Formentera

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

desinfección control coronavirus ibiza y formentera

Goldservice ha estat l’empresa escollida per les administracions públiques com: el Consell Insular, Ajuntaments, hospitals, residències, Conselleria de sanitat, restaurants, hotels, futbol club Barcelona (barça), habitatges i comunitats per realitzar les desinfeccions per al control de Coronavirus a Eivissa i Formentera degut a la gran qualitat dels nostres tractaments i rapidesa a solucionar el problema.

En estar registrats al Registre Oficial d’Establiments i Serveis Biocides (ROESB) amb el número 7080-IBA i 0743-IBA, estem autoritzats a realitzar desinfeccions per a COVID-19, podent certificar-les.

Utilitzem aquests dos mètodes de desinfecció, realitzats seguint les recomanacions de l’OMS, ANNECPLA i les normes UNE

  • Relativa a la desinfecció viricida de material sanitari i sales crítiques hospitalàries segons NORMA UNE EN 14885.
  • Relativa a la desinfecció viricida general per a instal·lacions no hospitalàries NORMA UNE 13697:2015.

Abans del tractament, avaluem quin tipus de desinfecció és el més adequat segons cada cas per a una major efectivitat, informant-lo dels productes i protocols a seguir segons el tractament que s’hagi de realitzar podent ser per polvorització o nebulització. Us recordem que, per ara, els tractaments per sistemes ultraviolats o ozó no estan admesos contra el Covid-19 per les autoritats sanitàries.

Desinfecció mitjançant polvorització.

El desinfectant es reparteix de manera homogènia sobre les superfícies a tractar, podent restablir l’ús de l’establiment o habitatge amb normalitat, (no taca, ni perjudica teixits, superfícies etc.).

Desinfecció mitjançant nebulització.

El desinfectant es reparteix de manera homogènia a tota la superfície a tractar. Així mateix, es mantenen a l’aire durant un període de temps, cosa que permet purificar l’ambient general en cas de contaminació microbiològica, per aquest motiu no es pot entrar a l’establiment o l’habitatge abans de 3 hores, (no taca, ni perjudica teixits, superfícies etc.).

Es fan servir productes 100% biodegradables.

Certifiquem les desinfeccions.

Després de la realització de cada desinfecció, es lliurarà al client un certificat de tractament contra COVID-19 per poder mostrar de cara al públic i les autoritats sanitàries.

Per a establiments que es preocupen de donar una seguretat i qualitat als seus clients podem oferir-los la certificació segell establiment segur davant de coronavirus (COVID-19). No dubteu a demanar informació.

certificado establecimiento seguro covid

Tots els avisos de caràcter urgent queden solucionats el mateix dia, per a la seva major tranquil·litat.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.