Sistemes de Seguretat Alimentària 1

Sistemes de Seguretat Alimentària

La seguretat alimentària, coneguda com a Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC), engloba tots aquells controls, de compliment obligatori, que han de dur a terme les empreses alimentàries per garantir la qualitat del processament i la manipulació dels aliments, evitant intoxicacions i la transmissió de patògens. Som el que mengem, i per això, és de vital importància garantir un producte final de qualitat.

A Goldservice, comptem amb un equip d’experts en Seguretat Alimentària, format per biòlegs i nutricionistes, que treballen colze a colze amb els nostres clients per desenvolupar plans APPCC adaptats a qualsevol instal·lació, així com formar treballadors com a manipuladors d’aliments i realitzar controls microbiològics d’aliments i superfícies.

Serveis per garantir la seguretat alimentària

  • Desenvolupament i implantació del Llibre Blau (Pla APPCC).
  • Auditories periòdiques i seguiment de registres.
  • Supervisió i suport durant les inspeccions sanitàries.
  • Anàlisis de manipuladors, superfícies, aliments i aigua de consum.
  • Formació de manipuladors d’aliments.
  • Formació d’al·lèrgens.

Tenim una àmplia experiència en tot tipus d’instal·lacions: hostaleria i restauració, distribuïdors d’aliments i begudes, càtering, residències, hospitals, indústria alimentària, supermercats… Així ho va reconèixer el 2019 la revista Food & Beverage Technology Review com una de les 10 principals empreses en serveis de seguretat alimentària a Europa.

Contacta’ns per a més informació. Som la teva empresa de seguretat alimentària.

Contacta amb Goldservice

Ibiza i Formentera

+34 971 30 55 82

Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi – Ibiza

Barcelona

+34 93 300 44 12

Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona

Sevilla

+34 661 30 32 97

Moron de la frontera, 41530

Et truquem​​

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Termes i condicions