
Sistemes de Seguretat Alimentària
La seguretat alimentària, coneguda com a Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC), engloba tots aquells controls, de compliment obligatori, que han de dur a terme les empreses alimentàries per garantir la qualitat del processament i la manipulació dels aliments, evitant intoxicacions i la transmissió de patògens. Som el que mengem, i per això, és de vital importància garantir un producte final de qualitat.
A Goldservice, comptem amb un equip d’experts en Seguretat Alimentària, format per biòlegs i nutricionistes, que treballen colze a colze amb els nostres clients per desenvolupar plans APPCC adaptats a qualsevol instal·lació, així com formar treballadors com a manipuladors d’aliments i realitzar controls microbiològics d’aliments i superfícies.
Serveis per garantir la seguretat alimentària
- Desenvolupament i implantació del Llibre Blau (Pla APPCC).
- Auditories periòdiques i seguiment de registres.
- Supervisió i suport durant les inspeccions sanitàries.
- Anàlisis de manipuladors, superfícies, aliments i aigua de consum.
- Formació de manipuladors d’aliments.
- Formació d’al·lèrgens.
Tenim una àmplia experiència en tot tipus d’instal·lacions: hostaleria i restauració, distribuïdors d’aliments i begudes, càtering, residències, hospitals, indústria alimentària, supermercats… Així ho va reconèixer el 2019 la revista Food & Beverage Technology Review com una de les 10 principals empreses en serveis de seguretat alimentària a Europa.
Contacta’ns per a més informació. Som la teva empresa de seguretat alimentària.
Contacta amb Goldservice
Ibiza i Formentera
+34 971 30 55 82
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi – Ibiza
Barcelona
+34 93 300 44 12
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Sevilla
+34 661 30 32 97
Moron de la frontera, 41530