Serveis per a la salut ambiental

Sistemes de Seguretat Alimentària a Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

Sistemes de Seguretat Alimentària a Barcelona 1

La seguretat alimentària, coneguda com Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC), abasta tots els controls, de compliment obligatori, que han de dur a terme les companyies alimentàries per assegurar la qualitat del processat i manipulació dels aliments, evitant la transmissió de patògens i intoxicacions. Som el que mengem, i per això és molt important poder garantir la qualitat del producte final.

A Goldservice, comptem amb un equip d’especialistes en Seguretat Alimentària, format per Nutricionistes i Biòlegs, que treballen amb els nostres clients mà a mà per establir plans APPCC adequats per a qualsevol instal·lació, així com, la formació a treballadors per a Manipuladors d’Aliments i realització de controls microbiològics de superfícies i aliments.

Per garantir la seguretat alimentària al vostre establiment, tenim a la vostra disposició una extensa gamma de serveis com:

  • Desenvolupament i implantació del Llibre Blau (Pla APPCC).
  • Auditories periòdiques i seguiment de registres.
  • Supervisió i suport durant les inspeccions sanitàries.
  • Analítiques de manipuladors, aliments, superfícies i aigua de consum.
  • Formació de Manipuladors d’Aliments.
  • Formació d’Al·lèrgens.

Comptem amb una gran experiència en tota mena d’instal·lacions; restauració i hostaleria, càtering, distribuïdors de begudes i aliments, indústria alimentària, residències, hospitals, supermercats… I per això ha estat reconegut per la revista FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY REVIEW el 2019 com una de les 10 empreses més importants en serveis de seguretat alimentària a Europa.

Truca’ns i informi’s, som la seva empresa de Seguretat Alimentària.

Confieu en Goldservice per al control de plagues

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.