Serveis per a la salut ambiental

Certificació establiment segur davant de coronavirus(covid-19) Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desin

Per a empreses que es preocupen de donar una seguretat i qualitat als seus clients podem oferir-los la certificació d’establiment segur davant de coronavirus (Covid-19).

certificado establecimiento seguro covid

Per la situació que estem vivint, a més de la desinfecció que hem de fer diària, és recomanable establir uns protocols tant externs com interns per a més seguretat, ja que el covid19, és un problema que es prolonga en el temps, cal saber conviure amb ell de la forma més segura i per això és molt important estar ben formats per evitar contagiar-nos nosaltres i els nostres clients per poder seguir amb el nostre establiment obert, donant la seguretat necessària als nostres clients.

Per aquest motiu, a Goldservice a més de les desinfeccions hem creat un servei d’assessorament que consta de:

  • implantació de protocols externs i interns.
  • Curs preventiu per a Covid-19.
  • Auditories: per assegurar-nos que es compleixin les normes implantades segons el protocol necessari per evitar contagis de covid19.

Certifiquem que se segueixen els protocols adequats per al seu establiment, podent garantir una seguretat més gran, una vegada que es concedeix la certificació se’ls lliura el segell d’establiment segur covid-19 perquè puguin mostrar-lo als seus clients, xarxes socials i autoritats sanitàries.

Dirigit a tots els sectors: restaurants, cafeteries, oficines, hospitals, botigues, tallers, indústries, apartaments, agroturismes, col·legis, residències, hotels, supermercats, carnisseries, etc…

Un establiment segur, es promociona sol.

Aconsegueix el teu segell ja.

Confíe en GoldService para la desinfección por COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.