Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Certificació establiment segur davant de coronavirus (covid-19) Eivissa i Formentera

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Per a establiments que es preocupen de donar una seguretat i qualitat als seus clients podem oferir-vos la certificació segell establiment segur.

certificado establecimiento seguro covid

A causa d’aquesta situació, a part de la desinfecció diària que puguem fer, cal establir uns protocols tant interns com externs per a més seguretat, ja que el covid19, és un problema que va per llarg i cal aprendre a conviure amb el de la manera més segura possible i per això hem d’estar ben formats per poder evitar contagis i seguir amb el nostre negoci obert, oferint la seguretat que necessiten els nostres clients.

Per això a Goldservice, a part de les desinfeccions, ha desenvolupat un servei d’assessorament més complet que consta de:

Por eso en Goldservice a parte de las desinfecciones ha desarrollado un servicio de asesoramiento más completo que consta de:

  • implantació de protocols interns i externs.
  • Curs preventiu per a Covid-19.
  • Auditories: per assegurar que es compleixen les directrius implantades segons el protocol exigit per evitar infestacions de covid19.

Certificant que segueixen uns protocols adaptats al seu establiment per poder garantir un espai més segur, una vegada que aconsegueixen la certificació se’ls proporciona el segell d’establiment segur covid-19 per poder mostrar de cara al públic al seu establiment, autoritats sanitàries i xarxes socials.

Dirigit a tots els sectors: oficines, col·legis, botigues, tallers, indústries, Hotels, apartaments, agroturismes, hospitals, residències, restaurants, cafeteries, hotels, supermercats, carnisseries, etc…

Un establiment segur, es promociona sol.

Aconsegueix el teu segell ja.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Certificació establiment segur davant de coronavirus(covid-19) Eivissa i Formentera

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.