Serveis per a la salut ambiental

Desinfeccions per al control de Coronavirus (COVID-19) a Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

desinfección control coronavirus ibiza y formentera

Goldservice és l’empresa triada per realitzar les desinfeccions de residències de gent gran, centres de salut, supermercats, restaurants, hotels, empreses de transport, comunitats, habitatges privats, grans institucions i centres esportius com futbol club Barcelona (FCB), a causa de la rapidesa , eficàcia i qualitat dels nostres serveis de prevenció i tractament davant del Covid-19.

Com a empresa inscrita al Registre Oficial d’Establiment de Serveis Biocides (ROESB) amb número 0743-IBA i 7080-IBA, a Goldservice estem autoritzats per realitzar desinfeccions contra Covid-19, podent certificar-les de cara a les autoritats sanitàries.

Executem tècniques de desinfecció, seguint les recomanacions d’ANECPLA, l’OMS i normes UNE vigents:

  • Referent a les sales crítiques hospitalàries i la seva desinfecció viricida a més del material sanitari segons la NORMA UNE EN 14885.
  • Referent a la desinfecció viricida per a tot tipus d’instal·lacions no hospitalàries segons la NORMA UNE 13697:2015.

Abans de realitzar un tractament, valorem el tipus de tècnica de desinfecció més adequada per a cada cas i establiment, aconseguint així una efectivitat més gran. Informar-lo en tot moment de les actuacions i mesures de seguretat a seguir segons el tractament que es realitzarà, podent ser per nebulització o polvorització. Recordem que, actualment, els tractaments per ozó o ultraviolat no estan acceptats contra el Covid-19 per les autoritats sanitàries.

Desinfecció mitjançant polvorització.

El desinfectant líquid en forma de gota petita es distribueix de manera homogènia sobre les superfícies a tractar, podent reprendre l’activitat de l’habitatge o establiment amb normalitat en un termini de 30 minuts (sense fer malbé teixits, ni tacar superfícies).

Desinfecció mitjançant nebulització.

El desinfectant líquid en forma de boira fina es distribueix de manera homogènia per totes les superfícies i racons a tractar, així mateix, persisteix a l’aire durant un període de temps que permet purificar l’ambient general en cas de contaminació microbiològica. Per aquest motiu no es pot accedir a l’establiment o habitatge abans de 3 hores (sense fer malbé teixits, ni tacar superfícies).

Es fan servir productes 100% biodegradables.

Certifiquem el tractament!

Després de cada desinfecció, es proporcionarà al client un certificat de tractament contra Covid-19 per poder mostrar les autoritats sanitàries i de cara al públic al seu establiment.

Per a empreses que es preocupen de donar una seguretat i qualitat als seus clients podem oferir-los la Certificació d’Establiment Segur davant de coronavirus (Covid-19).

certificado establecimiento seguro covid

Totes les urgències queden solucionades el mateix dia, per a la seva tranquil·litat.

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.