Serveis per a la salut ambiental

Formació en Salut Ambiental a Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

curso-formacion (1)

La formació és imprescindible per al desenvolupament personal i professional de qualsevol treballador i negoci. Transformar les obligacions sanitàries en oportunitats de desenvolupament de manera eficaç és el nostre objectiu. Triar-nos com a empresa formadora és molt rendible, ja que ens adaptem a les necessitats de cada client, cuina, instal·lació i negoci.

Realitzem formació específica i professional a la nostra aula de formació de Goldservice o desplaçant els nostres formadors al seu domicili i centre de treball. També disposem de modalitat en línia o mixta per cobrir totes les necessitats que puguin sorgir.

Disposem d’acords específics per a la bonificació de la formació, així com beques solidàries destinades a persones amb pocs recursos.

Informeu-vos i exposeu el vostre cas o necessitat formativa, confieu en Goldservice com la vostra entitat formadora.

Impartim els cursos següents:

 • Manipulador d’aliments de risc baix
 • Manipulador d’aliments d’alt risc
 • Al·lèrgens i intoleràncies en l’alimentació
 • Prevenció de xinxes en allotjaments turístics. Bedbugs Free
 • Patologies de la fusta en la construcció i restauració.
 • Ebola i riscos biològics. Procediments en Neteja i desinfecció.
 • Ebola i riscos biològics en personal sanitari.
 • Safe Xef. Nivell avançat en seguretat alimentària.
 • Curs oficial de control i prevenció de legionel·la.
 • Curs oficial de renovació de control i prevenció de legionel·la.
 • Curs preventiu per a Covid-19.
 • Curs de manipulació daigües de consum humà.
 • Curs de manteniment de piscines dús col·lectiu.
 • Curs d’identificació i detecció d’ofidis (serps).

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabtes i Diumenges Tancat

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

GoldService disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines, centres de salut i llars. Descobriu tots els nostres serveis al nostre apartat de qualitat de l’aire tant a Eivissa i Formentera com a Barcelona.

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua, tan necessària per a la vida, pot ser un transmissor de malalties que ens afecten directament. A Goldservice ens encarreguem de realitzar plans de prevenció, neteja de dipòsits i tractaments contra la legionel·la en tot tipus d’instal·lacions.

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

La manca d’higiene alimentària causa trastorns al nostre organisme i intoxicacions, així com afavoreix l’aparició de plagues d’insectes i rosegadors a la indústria alimentària. Realitzem plans APPCC, auditories i analítiques per a tot tipus d’instal·lacions. Descobreix més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A les nostres aules s’imparteixen cursos de formació homologada de manipuladors d’aliments, prevenció de Legionella, manteniment de piscines i manipulació d’aigua de consum a mida del client. Visita la nostra secció.