Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera

Higiene Industrial i Productes Sanitaris. Seguretat i higiene en el treball.

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Desinfectant

*OX-*VIRIN Prest a l’ús per a superfícies específic per a coronavirus, llest per a usar, garrafa de *5l o *1l.

desinfeccion covid 19

Pedestal metàl·lic per a dispensador automàtic o manual

Recomanat per a les entrades dels establiments públics i turístics, on no hi ha on aguantar el dispensador.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 1

Dispensador manual *SpraySoap de sabó i desinfectant

Amb recàrrega fins a 2000 dosi, higienitzant en esprai amb alcohol, no emplenable, càrregues de 400 ml.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 2

Dispensador automàtic de sabó i desinfectant.

Recanvis individuals que ajuden a una higiene major, evitant que es generin gèrmens i bacteris com sol passar en els dispensadors que són emplenables, proporcionant el dosatge del desinfectant directament des de la càrrega fins a la seva mà de forma totalment higiènica, en anar amb sensor no fa falta tocar-ho, eliminant el risc de contagi de gèrmens i bacteris. Recàrrega de 2750 dosi.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 3

Amplificador d’higiene de l’aire.

Ajuda a millorar la higiene de l’aire en espais tancats, *adsorbiendo l’aire, filtrant-lo i traient-lo purificat eliminant bacteris, virus, fongs i compostos orgànics volàtils (*VOC).

Sistema segur i respectuós amb el medi ambient.

Cobertura *30m2.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 4

Generadors d’ozó

En *GoldService us podem proporcionar generadors d’ozó domèstics, ús comercial i ús industrial. L’ozó actua com a desinfectant i desodoritzant ajudant a combatre virus, bacteris i fongs. Cridi’ns i l’assessorarem.

generadores de ozono

PROSANITIS

De la mà de *PROSÁNITIS, empresa pertanyent al Grup *GEDAM, li oferim una àmplia oferta d’articles destinats a la higiene industrial i domèstica. Disposem d’una àmplia gamma de productes sanitaris per catàleg, consulti amb el nostre departament comercial, si no troba el que necessita ho busquem.

Bacteriostàtics

El bacteriostàtic és un aparell que l’ajuda a reforçar la desinfecció diària del seu WC o urinari en estar en continu funcionament, obtindrà una desinfecció continua en impedir que es creuen bacteris. Instal·lació fàcil i gratuïta, manteniment de temporada o anual, no dubti a demanar informació.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 5

Contenidors higiènics femenins.

Si no vol un manteniment professional, nosaltres li podem subministrar els contenidors perquè pugui fer el manteniment amb el seu personal de neteja còmoda i eficaçment. No dubti a demanar informació.

Higiene i productes sanitaris a Eivissa i Formentera 6

Fragàncies

En Goldservice podem oferirli des de Màrqueting Olfactori a una àmplia varietat d’ambientadors professionals per a qualsevol tipus de negoci, Installació gratuïta, manteniment anual o temporal, també comptem amb ambientadors manuals. Demani informació.

fragancias

Catifes

Proporcionem catifes segons les seves necessitats des de catifes corporatives per a potenciar la imatge de la seva empresa com a antifatiga, desinfectants, antilliscants etc.… digui’ns quines són les seves necessitats i l’assessorarem de la millor manera.

alfombra

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService ofereix un servei complet en matèria de salut ambiental per a habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compti amb nosaltres no només per al control de plagues a Barcelona, si no també per l’assessorament en anàlisi i tractament en aigües, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

En Goldservice sabem que la privacitat és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, al mateix temps, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita en el Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no és suficient amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per a protegir-te, com a Segur per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Crida’ns amb un clic! +34 971 30 55 82
¡Escriu-nos amb un clic! info@goldservice.es

Visita’ns a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat