Serveis per a la salut ambiental

Higiene i productes sanitaris a Barcelona

Higiene Industrial i Productes Sanitaris. Seguretat i higiene a la feina.

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

Desinfectant

OX-VIRIN Prest a l’ús per a superfícies específic per a coronavirus, llest per utilitzar, garrafa de 5l o 1l.

desinfeccion covid 19

Peu metàl·lic per a dispensador manual o automàtic

Molt aconsellable per a les entrades de les empreses públiques i turístiques, on no cal fixar el dispensador.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 1

Dispensador manual SpraySoap de sabó i desinfectant

Amb recanvis fins a 2000 dosis unitat, de gel hidroalcohòlic, recàrregues de 400 ml.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 2

Dispensador automàtic desinfectant Autofoam de sabó i desinfectant.

Recargas individuales para una mayor higiene, impidiendo que se creen bacterias y gérmenes como normalmente pasa en los dispensadores rellenables, suministrando la dosificación directamente hasta su mano de manera totalmente higiénica, al tener sensor no es necesario tocarlo, eliminando el riesgo de transmisión de bacterias y gérmenes. Carga de 2750 dosis.Recàrregues individuals per a una major higiene, impedint que es creïn bacteris i gèrmens com normalment passa als dispensadors emplenables, subministrant la dosificació directament fins a la mà de manera totalment higiènica, en tenir sensor no cal tocar-lo, eliminant el risc de transmissió de bacteris i gèrmens. Càrrega de 2750 dosis.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 3

Amplificador d´higiene de l´aire.

Ajuda a intensificar la higiene de l´aire en estades tancades. Adsorbeix l’aire, el filtra i expulsa purificat una vegada eliminats els bacteris, fongs, compostos orgànics volàtils (VOC) i virus.

Sistema respectuós i segur amb el medi ambient.

Cobertura 30m2.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 4

Generadors d’ozó

A GoldService us podem subministrar generadors d´ozó d´ús comercial, domèstics i ús industrial. L’ozó funciona com a desodoritzant i desinfectant ajudant-nos a combatre amb els bacteris, virus i fongs. Truqui’ns i informi’s.

generadores de ozono

PROSÀNITIS

De la mà de PROSÁNITIS, empresa del Grup GEDAM, us proporcionem una gran varietat d’articles per a la higiene domèstica i industrial. Tenim a la vostra disposició una àmplia gamma d’articles sanitaris per catàleg, el nostre departament comercial us assessorarà sense cap mena de compromís, si no disposem del que necessiteu, ho busquem.

Bacteriostàtics

El bacteriostàtic és un aparell que l’ajudarà a intensificar la desinfecció diària del seu urinari o WC en estar en constant funcionament, obtenint una desinfecció continua impedint que es desenvolupin bacteris. Instal·lació gratuïta i fàcil, manteniment anual o de temporada, demaneu informació sense compromís.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 5

Contenidors higiènics femenins.

Si no necessiteu un manteniment professional, us podem proporcionar els contenidors per al seu personal de neteja pugui fer el manteniment còmodament. Informeu-vos sense compromís.

Higiene i productes sanitaris a Barcelona 6

Fragàncies

A Goldservice us oferim des de varietat en ambientadors professionals a Marketing Olfativo per a qualsevol tipus d’empresa, Instal·lació gratuïta, manteniment anual o temporal, també us podem proporcionar ambientadors manuals. Consulteu sense compromís.

fragancias

Catifes

Subministrem una àmplia varietat de catifes segons les vostres necessitats des de catifes antilliscants, antifatiga, desinfectants com corporatives per reforçar la imatge del vostre negoci etc.… digueu-nos les vostres necessitats i us aconsellarem sense compromís.

alfombra

Confieu en GoldService per a la desinfecció per COVID-19

TOT EN UN

GoldService està especialitzada en serveis de desinfecció per a restaurants, hotels, immobles particulars, centres de salut i hospitals, instal·lacions aeroportuàries… Comptem amb un grup d’especialistes en tractaments preventius i per positius.

DISCRECIÓ

A Goldservice sabem que la privadesa és important per al seu negoci i per a vostè. Els nostres tractaments de desinfecció es realitzen amb total discreció, cuidant així la imatge pública dels nostres clients.

SALUT ABANS QUE PREU

La nostra empresa té una estricta política en utilització de biocides. Seleccionem productes capaços d’oferir els millors resultats i, alhora, que incloguin una menor toxicitat. Tot ells sense afectar la nostra excel·lent relació qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

Goldservice està inscrita al Registre Oficial de Serveis Biocides ROESB. Sabem que no n’hi ha prou amb complir els requisits legals, per això, comptem amb altres mesures de seguretat pensades per protegir-te, com Assegurança per a accidents.

GoldService: Desinfeccions per al control de Coronavirus

Realitzem desinfeccions a Barcelona i rodalies. Pressupost personalitzat, sense cost ni compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Avgda. Meridiana 363 1º 1ª
08016 – Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat