Serveis per a la salut ambiental

Control de l’Aire a Barcelona

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUILLITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

Control de l'Aire a Barcelona 1La vigilància de la qualitat de l’aire interior és una de les eines fonamentals per al control de malalties i intoxicacions, així com el tractament d’aigües residuals, aigües de consum, seguretat alimentària, control de plagues i vectors i/o gestió de residus. I ara és més important que mai, ja que el món està patint la pandèmia provocada pel Coronavirus. Quan l’aire mostra índexs alts de components contaminants com els òxids de nitrogen, l’ozó, les partícules (PM10 i PM2.5) o els fongs, causen un perill alt per a la salut de la població, sense importar l’escala d’edat. L’activitat industrial, els materials sintètics per a la protecció d’habitatges i la combustió ocasionada per vehicles són els que produeixen la major part dels contaminants presents a l’aire. No obstant això, també tenim la contaminació biològica produïda per fongs, bacteris i virus que es reprodueixen a l’interior de locals amb un alt índex d’humitat o bruts. El nostre equip d’experts en Qualitat d’Ambient Interior ofereix solucions de ventilació, filtració, anàlisi de l’aire i desinfecció adaptades a tot tipus d’instal·lacions com els següents exemples:
  • Hospitals i centres de salut
  • Centres educatius
  • Clíniques privades
  • Comunitats de veïns i habitatges particulars
  • Instal·lacions d’hostaleria i turisme
Tenim implantades unes estricte normes de qualitat que asseguren als nostres clients un servei efectiu i que compleixen amb els requisits sanitaris que ens demana a nivell nacional i autonòmic la legislació vigent:
  • UNE 171330-2:2014 per a procediments d’inspecció de la qualitat de l’ambient interior.
  • UNE 171340:2020 per a procediments de validació i qualificació de sales d’ambient controlat en hospitals.
Truqueu-nos per a més informació sobre controls de la Qualitat de l’Aire, desinfeccions Covid-19, neteja de conductes i equips de ventilació, tractaments contra fongs i molt més… podem aconsellar-vos davant de qualsevol problema causat per un ambient brut.

Confieu en Goldservice per al control de plagues

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en sanitat ambiental i control de plagues en habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compteu amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a l’assessorament en anàlisi i tractament d’aigua per al control de legionel·la, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

Ens encarreguem que la imatge del seu negoci no tingui repercussions negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres tècnics, com als nostres vehicles, fins i tot el nostre nom, no suggereix que siguem una empresa exclusivament de control de plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la seva salut i la conservació del medi ambient, preservant en tot moment el fràgil i preat ecosistema dEivissa i Formentera que tant respectem. Per aquest motiu, la nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i alhora dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es garanteix un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides, biòlegs, químics, tècnics en ciències ambientals, dietètica i nutrició, a més ens trobem subscrits a canals d’informació específica per anticipar-nos als canvis normatius que succeeixen contínuament al nostre sector, per garantir als nostres clients que en tot moment estarem al corrent de les normatives vigents que cada vegada són més exigents.

Contacta amb GoldService

Elimina les plagues a qualsevol població de la província de Barcelona ja mateix. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.