Serveis per a la salut ambiental

Control de Chinches a Barcelona

Eliminem plagues de Chinches a la Província de Barcelona.

Truca ara!

REALITZEM DESINFECCIONS D'URGÈNCIA PER A LA TEVA MAJOR TRANQUIL·LITAT

Goldservice compta amb tractaments d’alta qualitat, fiabilitat i rapidesa per a la desinfecció per coronavirus

Goldservice ofereix solucions a mida per a tots els problemes de plagues de xinxes a Barcelona. Si esteu experimentant una infestació de xinxes a la vostra llar o negoci, anirem a inspeccionar la propietat i us ajudarem a desfer-se’n per sempre.

Què és una plaga de xinxes?

Les xinxes tenen el costum de refugiar-se als llits i alimentar-se dels éssers humans mentre dormen. La s’alimenta només de sang i l’han d’ingerir desenvolupar. Es troben pràcticament a tots els llocs de Barcelona on la gent sol reunir-se, com hotels, escoles, oficines, botigues i fins i tot el transport públic.

La Cimex lectularius poden viatjar llargues distàncies. Es poden amagar a les maletes, la roba i els llençols i poden acabar allà on es portin aquests articles. Per això, la propagació daquest paràsit es produeix amb tanta facilitat.

A més, sovint és difícil identificar les picades de xinxes, i es poden confondre fàcilment amb les d’una altra plaga, cosa que dificulta la detecció de les infestacions i permet que es reprodueixin sense ser detectades.

Què opinen els nostres clients?

Símptomes de les picades

Les xinxes tenen una forma ovalada i només fa uns mil·límetres. Abans d’alimentar-se són marrons i planes. Després es tornen més vermelles, inflades i allargades. Són visibles per a l’ull humà i es poden detectar a simple vista, especialment dins de les costures dels matalassos i els somiers.

Les picades als braços i les cames també són un signe revelador de la presència d’aquests insectes. Tot i que aquestes picades poden ser petites, si s’inflen i piquen, es noten. També poden identificar-se per les restes dels seus ous o pells, són elements força petits, però tot i així són visibles per a l’ull humà.

Són criatures extremadament esmunyedisses, per la qual cosa s’ha de buscar ajuda professional quan es tracti d’una infestació, com Goldservice. El primer que has de fer és inspeccionar el llit a la recerca de signes de xinxes o els seus ous. Si hi ha una infestació has de cercar ajuda professional immediatament.

Goldservice, especialistes en Control de Plagues de Chinches a Barcelona

Atès que les xinxes poden trobar-se a qualsevol lloc de Barcelona on es reuneixin éssers humans i passin molt de temps, és important estar-hi atents.

En particular, les habitacions s’han d’inspeccionar a fons abans de dormir al llit. Comproveu els llençols per veure si es veuen xinxes o closques dels ous. Atès que també tendeixen a viatjar amb facilitat, assegureu-vos d’aspirar les maletes i inspeccionar-les a la recerca de qualsevol signe de xinxes a la tornada de les vacances.

A més, no introduïu mai a casa mobles de segona mà, especialment matalassos i somiers, sense examinar-los a fons. Podeu considerar la possibilitat que un dels nostres professionals a Barcelona inspeccioni els mobles, ja que és difícil detectar una infestació si no s’està capacitat.

Infestacions  a Barcelona?

No cal que et sentis aclaparat o que et precipitis a bregar amb les xinxes sense tenir una entesa completa de la situació. Ens dediquem al maneig de xinxes i ens esforcem al màxim per oferir resultats excepcionals, sempre tractant la teva llar amb la màxima responsabilitat. Mentre més aviat actuïs, millor!

Detectar una xinxa pot ser complicat, i el lloc més comú per trobar-les sol ser el teu llit o habitació. T’assistirem en la localització de les xinxes a casa teva i en la seva eliminació definitiva mitjançant el nostre servei professional.

Confieu en Goldservice com a empresa especialista a Barcelona

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en control de plagues i sanitat ambiental en particulars, habitatges, hotels, restaurants, hospitals, aeroports i més. Compte amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a tractaments per al control de legionel·la i assessorament en anàlisi d’aigua, aliments, aire i formació.

Amplia informació

DISCRECIÓ

Ens assegurem que la imatge de la seva empresa no tingui conseqüències negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres vehicles, com als nostres tècnics, inclòs el nostre nom, no insinua que siguem una empresa de control de plagues exclusivament.

Amplia informació

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la conservació del medi ambient i la seva salut,, preservant en tot moment el preat i fràgil ecosistema de Barcelona que tant respectem. Per aquest motiu, posseïm una estricta política amb l’ús de productes biocides, escollint aquells amb els millors resultats i alhora de menor toxicitat, oferint-los la millor qualitat-preu.

Amplia informació

MAXIMUM SECURITY

A més de tenir tots els requisits legals, valorem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es pot garantir un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides i ciències ambientals, químics, biòlegs, dietètica i nutrició, a més estem subscrits a canals d’informació específica per avançar-nos als canvis normatius al nostre sector que es modifiquen contínuament, per poder garantir als nostres clients que estarem al corrent en tot moment de les normatives actuals que cada cop són més exigents.

Amplia informació

Plagues més comunes a Barcelona

Suelen tener un color rojizo y puede llegar a medir 4 cm, pudiendo vivir hasta 20 meses.

La cucaracha americana entra en los comercios o domicilios habitualmente por los falsos techos, desagües, etc.

Una vez que se han introducido en nuestras viviendas o negocios, se reproducen muy rápido, cuando nos damos cuenta ya tenemos una plaga, de cada cucaracha que vemos posiblemente hay 30 más que no vemos.

Habitualmente solemos referirnos a los tratamientos para el control de cucarachas como fumigación, aunque no es la manera más adecuada, los tratamientos ya no son tan agresivos como antiguamente, para poder eliminar o controlar el problema. En Goldservice contamos con varios tipos de tratamientos, infórmese sin compromiso.

Suelen medir de 1,3 a 1,6 cm, cuando ya son adultos tienen un color marrón tostado, suelen tener en el tórax una línea más clara que las diferencia de las demás. La cucaracha germánica suele introducirse en nuestras casas o locales comerciales con la compra, con algún aparato de segunda mano, recepción de mercancía, se suele transportar de un sitio a otro, no entra por los desagües.

No hace falta dejar la vivienda o cerrar el negocio para poder tratarlo, sin ningún riesgo para su salud, infórmese sin compromiso.

Vespes

En Goldservice les podemos proporcionar trampas de captura y el atrayente que les ayudará si no hay un enjambre localizado, en caso de que sepa donde se encuentra nuestros técnicos lo pueden eliminar de una forma rápida y segura.

Abelles

y no romper el equilibrio ecológico del planeta, sin ellas una gran parte de nuestra alimentación desaparecería. Las abejas están protegidas, por eso en Goldservice se realiza la recogida del enjambre a través de apicultores para proteger el ecosistema.

Puces

donde antes haya habido animales, aunque la casa haya estado deshabitada mucho tiempo, esto es porque pueden estar aletargadas hasta que encuentren las condiciones apropiadas para sobre vivir.

  • Sus picaduras no son dolorosas, tienen un punto oscuro y alrededor de él una zona roja, suelen hacer 2 ó 3 picaduras seguidas en la misma zona.
  • Al vivir en el campo es complicado poder proteger totalmente a su perro o su gato del riesgo de coger pulgas.
  • Cuando tienen pulgas se suelen rascar más frecuentemente, hay productos específicos que se venden en pajarerías o veterinarios para ayudar mantener a nuestras mascotas sin pulgas.

Si el problema se ha propagado por la casa o los exteriores y no consigue controlarlo, Llámenos podemos ayudarle.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

Entran en nuestros negocios y viviendas a través de sumideros, bajantes, falsos techos, puertas, ventanas, wc, en busca de comida. Son portadoras de enfermedades.

árboles, enredaderas etc… Suelen entrar en nuestras casas o negocios a través de vegetación pegada a la casa o establecimiento. Es importante mantener una poda estricta, prestar más atención a las ramas y árboles más cercanos a las paredes, balcones y ventanas. En Goldservice utilizamos sistemas seguros para que no puedan ser manipulados por niños ni animales.

Ratolí comú (Mus musculus)

de nuestra comida y haciendo sus nidos con los materiales que encuentran en la instalación donde se refugian. Por este motivo, causan daños materiales, estructurales, eléctricos, etc.., además pueden trasmitir enfermedades como la rabia, salmonelosis, peste, cólera, etc.., al tener contacto con nuestros alimentos.

Control d'aus

Existen varios sistemas eficaces, que no les producen ningún daño, dependiendo de cada situación se estudiará cual puede ser el más adecuado, Llámanos y te informaremos sin ningún tipo de compromiso.

Las chinches se mueven de un lado a otro con nuestra ropa, maletas, muebles de segunda mano, está más asociada establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, por la multitud de clientes que tienen en un año. Cada vez más las encontramos en nuestros domicilios particulares.

Se reproducen muy rápido y al tener gran persistencia a los productos cuesta mucho acabar con ellas, por eso es mejor contar con profesionales en control de plagas para poder acabar con el problema.

En GoldService tenemos un 100% de efectividad en nuestros tratamientos, gracias a nuestra amplia experiencia.

En GoldService podemos ofrecerte un sistema preventivo BEDBUGS FREE para el sector hotelero. Bedbugs Free es un método eficaz y sostenible para establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, etc… que les ayuda a prevenir la aparición de chinches y proceder de forma correcta en caso de que haya alguna infestación a través de las maletas de los clientes.

Hoy en día no existe la posibilidad poder hacer un tratamiento preventivo con productos químicos, sin tener por ello repercusiones ambientales y económicas insostenibles a largo plazo. Nuestro sistema Bedbugs Free implantado correctamente minimiza el riesgo en un 90% de los casos y tiene un excelente resultado.

También puede encontrar información en nuestra sección sobre cómo prevenir y eliminar mosquitos en Barcelona.

Llámenos ya.

Contacta amb Goldservice – Control de Plagues de Chinches

Elimina les plagues a qualsevol població de la província de Barcelona ja mateix. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes aprovats per proporcionar un control de qualitat de l’aire a qualsevol estada, ja siguin naus industrials, oficines o llars. Descobriu els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

Amplia informació

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és fonamental per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directes al nostre organisme.

Amplia informació

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només l’exercici de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser responsable 

Amplia informació

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens adaptem a les vostres necessitats, varietat de cursos personalitzats per poder cobrir… 

Amplia informació