Serveis per a la salut ambiental

Prevenir i eliminar paneroles a Barcelona

Prevenir i eliminar paneroles a Barcelona

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Barcelona, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

eliminar-cucarachas-barcelona-prevenir

Recomanacions per a la prevenció de plagues

Les paneroles a la ciutat de Barcelona com a qualsevol altra ciutat es reprodueixen ràpidament, ja que troben tot el necessari per poder mantenir-se com: humitat, restes orgàniques, recers en clavegueram o estructures en mal estat a part del clima càlid i humit que elles necessiten.

Espècies més comunes que podem trobar a Barcelona 

  • La panerola americana és la que solem veure més pel carrer ja que es reprodueix en claveguerams i entren als nostres habitatges o locals a través de les canonades, escletxes, falsos sostres, quadres de llum etc.., els encanta la humitat i foscor. Aquest tipus de panerola està més activa quan comença el bon temps, però això no vol dir que no hi hagi a l’hivern simplement que amb el fred s’amaguen, si a l’hivern les veus, probablement tingui un problema seriós.
  • Panerola germànica o alemanya, és la que antigament es trobava sobretot a les zones de les cafeteres als bars, ja que els encanta la calor dels motors. A causa de la seva gran capacitat de reproducció avui dia es troba tant en habitatges com en comerços i establiments públics. Aquesta espècie és la més difícil d’eliminar si arriba a fer una infestació gran i caldrà una empresa especialitzada com a GoldService per poder eliminar-la, per aquest motiu és molt important per a indústries, hotels, restaurants, bars etc… comptar amb un manteniment preventiu per una empresa especialitzada com nosaltres i evitar tant el problema com la mala imatge que pot arribar a donar cara als seus clients. Aquesta mena de panerola està activa tot l’any i entra a les cases i negocis amb els materials que nosaltres introduïm amb la compra, aparells de segona mà, proveïdors etc.
  • Panerola oriental a aquesta espècie li solen agradar també els llocs foscos i humits com a soterranis, però també se solen trobar al camp corrals, granges, etc, els seus costums són més semblants a la panerola americana.

Molt important, els ous anomenats ooteques no hi ha res acabi amb ells tret que els trobeu i els trepitgeu o aspireu amb una aspiradora, el que és una tasca complicada ja que solen posar-los en zones on normalment tenim difícil accés, per aquest motiu hi ha que esperar que eclosionin per poder acabar amb ells, el més important és poder trencar el cicle de reproducció i això ho fem molt bé a Goldservice, ja que la nostra àmplia experiència ens ha donat el coneixement per saber quin producte cal utilitzar en cada cas per poder efectuar el tractament més efectiu. A GoldService solucionem els problemes.

Recomanacions per a la prevenció de plagues

És essencial segellar totes les fissures i garantir que no hi hagi espais entre els sifons dels banys i la cuina, ja que els insectes poden infiltrar-se o amagar-se en qualsevol esquerda, sense importar-ne la mida. És important assegurar-se que els desguassos de la cuina i el bany estiguin ben coberts.

La higiene és fonamental per mantenir tant els establiments com els habitatges lliures de plagues. Aquests organismes poden alimentar-se de qualsevol cosa, de manera que un ambient net sempre és més segur. Els contenidors d’escombraries han d’estar nets i tapats degudament.

Ens consulten freqüentment sobre quin és el millor moment per realitzar el tractament contra les paneroles a Barcelona. La realitat és que aquests insectes són presents durant tot l’any, encara que no sempre siguin visibles. El més crucial és mantenir una prevenció constant contra tota mena d’insectes i rosegadors a llars, comunitats de veïns i negocis. D’aquesta manera podrem mantenir-los sota control i evitar problemes en qualsevol moment de l’any.

Per eliminar-les amb productes dús domèstic és complicat si realment té una plaga. Això és degut a que els productes que són d’ús domèstic no tenen la mateixa composició que els productes que pot arribar a fer servir una empresa especialitzada en el control de plagues a Barcelona, ja que aquests productes es manipulen per tècnics titulats per poder fer ús de aquests sense danyar el medi ambient i la seva salut, A Goldservice només perjudiquem les paneroles, per aquest motiu la seva millor opció és una empresa especialitzada com nosaltres que li solucionarem el problema ràpidament i eficaçment.

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en sanitat ambiental i control de plagues en habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compteu amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a l’assessorament en anàlisi i tractament d’aigua per al control de legionel·la, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

Ens encarreguem que la imatge del seu negoci no tingui repercussions negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres tècnics, com als nostres vehicles, fins i tot el nostre nom, no suggereix que siguem una empresa exclusivament de control de plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la seva salut i la conservació del medi ambient, preservant en tot moment el fràgil i preat ecosistema de Barcelona que tant respectem. Per aquest motiu, la nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i alhora dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es garanteix un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides, biòlegs, químics, tècnics en ciències ambientals, dietètica i nutrició, a més ens trobem subscrits a canals d’informació específica per anticipar-nos als canvis normatius que succeeixen contínuament al nostre sector, per garantir als nostres clients que en tot moment estarem al corrent de les normatives vigents que cada vegada són més exigents.

Plagues més comunes a Barcelona

Suelen tener un color rojizo y puede llegar a medir 4 cm, pudiendo vivir hasta 20 meses.

La cucaracha americana entra en los comercios o domicilios habitualmente por los falsos techos, desagües, etc.

Una vez que se han introducido en nuestras viviendas o negocios, se reproducen muy rápido, cuando nos damos cuenta ya tenemos una plaga, de cada cucaracha que vemos posiblemente hay 30 más que no vemos.

Habitualmente solemos referirnos a los tratamientos para el control de cucarachas como fumigación, aunque no es la manera más adecuada, los tratamientos ya no son tan agresivos como antiguamente, para poder eliminar o controlar el problema. En Goldservice contamos con varios tipos de tratamientos, infórmese sin compromiso.

Suelen medir de 1,3 a 1,6 cm, cuando ya son adultos tienen un color marrón tostado, suelen tener en el tórax una línea más clara que las diferencia de las demás. La cucaracha germánica suele introducirse en nuestras casas o locales comerciales con la compra, con algún aparato de segunda mano, recepción de mercancía, se suele transportar de un sitio a otro, no entra por los desagües.

No hace falta dejar la vivienda o cerrar el negocio para poder tratarlo, sin ningún riesgo para su salud, infórmese sin compromiso.

Vespes

En Goldservice les podemos proporcionar trampas de captura y el atrayente que les ayudará si no hay un enjambre localizado, en caso de que sepa donde se encuentra nuestros técnicos lo pueden eliminar de una forma rápida y segura.

Abelles

y no romper el equilibrio ecológico del planeta, sin ellas una gran parte de nuestra alimentación desaparecería. Las abejas están protegidas, por eso en Goldservice se realiza la recogida del enjambre a través de apicultores para proteger el ecosistema.

Puces

donde antes haya habido animales, aunque la casa haya estado deshabitada mucho tiempo, esto es porque pueden estar aletargadas hasta que encuentren las condiciones apropiadas para sobre vivir.

  • Sus picaduras no son dolorosas, tienen un punto oscuro y alrededor de él una zona roja, suelen hacer 2 ó 3 picaduras seguidas en la misma zona.
  • Al vivir en el campo es complicado poder proteger totalmente a su perro o su gato del riesgo de coger pulgas.
  • Cuando tienen pulgas se suelen rascar más frecuentemente, hay productos específicos que se venden en pajarerías o veterinarios para ayudar mantener a nuestras mascotas sin pulgas.

Si el problema se ha propagado por la casa o los exteriores y no consigue controlarlo, Llámenos podemos ayudarle.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

Entran en nuestros negocios y viviendas a través de sumideros, bajantes, falsos techos, puertas, ventanas, wc, en busca de comida. Son portadoras de enfermedades.

árboles, enredaderas etc… Suelen entrar en nuestras casas o negocios a través de vegetación pegada a la casa o establecimiento. Es importante mantener una poda estricta, prestar más atención a las ramas y árboles más cercanos a las paredes, balcones y ventanas. En Goldservice utilizamos sistemas seguros para que no puedan ser manipulados por niños ni animales.

Ratolí comú (Mus musculus)

de nuestra comida y haciendo sus nidos con los materiales que encuentran en la instalación donde se refugian. Por este motivo, causan daños materiales, estructurales, eléctricos, etc.., además pueden trasmitir enfermedades como la rabia, salmonelosis, peste, cólera, etc.., al tener contacto con nuestros alimentos.

Control d'aus

Existen varios sistemas eficaces, que no les producen ningún daño, dependiendo de cada situación se estudiará cual puede ser el más adecuado, Llámanos y te informaremos sin ningún tipo de compromiso.

Las chinches se mueven de un lado a otro con nuestra ropa, maletas, muebles de segunda mano, está más asociada establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, por la multitud de clientes que tienen en un año. Cada vez más las encontramos en nuestros domicilios particulares.

Se reproducen muy rápido y al tener gran persistencia a los productos cuesta mucho acabar con ellas, por eso es mejor contar con profesionales en control de plagas para poder acabar con el problema.

En GoldService tenemos un 100% de efectividad en nuestros tratamientos, gracias a nuestra amplia experiencia.

En GoldService podemos ofrecerte un sistema preventivo BEDBUGS FREE para el sector hotelero. Bedbugs Free es un método eficaz y sostenible para establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, etc… que les ayuda a prevenir la aparición de chinches y proceder de forma correcta en caso de que haya alguna infestación a través de las maletas de los clientes.

Hoy en día no existe la posibilidad poder hacer un tratamiento preventivo con productos químicos, sin tener por ello repercusiones ambientales y económicas insostenibles a largo plazo. Nuestro sistema Bedbugs Free implantado correctamente minimiza el riesgo en un 90% de los casos y tiene un excelente resultado.

También puede encontrar información en nuestra sección sobre cómo prevenir y eliminar mosquitos en Barcelona.

Llámenos ya.

Contacta amb GoldService – Prevenció i eliminació de plagues de paneroles

Elimina i prevé les paneroles a qualsevol població de la província de Barcelona ja mateix. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.