Serveis per a la salut ambiental

Control de Rates a Barcelona

Prevenir i eliminar rates a Barcelona

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Barcelona, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Per què escollir Goldservice per acabar amb les rates i ratolins?

A Goldservice sabem que la presència de rates a casa teva o empresa és un problema molt incòmode i fins i tot perillós. Per això, oferim serveis de desratització i control de plagues d’alta qualitat per eliminar la presència d’aquests rosegadors de manera eficaç i segura.

Comptem amb un equip altament qualificat, amb àmplia experiència al sector del control de plagues. Els nostres tècnics estan en contínua formació, utilitzant mètodes moderns, eficaços per eliminar la presència de ratolins a casa teva o empresa.

Com actuem a Goldservice per al control de rosegadors?

La nostra metodologia per controlar les plagues de rosegadors es basa en tres pilars fonamentals: prevenció, detecció i eliminació.

En primer lloc, treballem en la prevenció de la presència de rosegadors mitjançant mesures preventives com l’eliminació de punts d’alimentació i refugi per als rosegadors, la col·locació de barreres físiques i l’eliminació de rutes d’accés.

En segon lloc, detectem la presència de rosegadors mitjançant l’ús de trampes i càmeres de vigilància per localitzar els rosegadors amb precisió.

Finalment, eliminem la presència de la plaga mitjançant mètodes segurs i eficaços per controlar les plagues de rosegadors. A més, a Goldservice ens preocupem pel medi ambient, utilitzant productes i mètodes respectuosos amb el medi ambient per controlar les plagues.

Què opinen els nostres clients?

Com saber si hi ha ratolins a casa meva o empresa?

De vegades, pot ser difícil saber si hi ha una plaga a casa teva o empresa. No obstant això, hi ha alguns senyals que poden indicar la presència de rosegadors:

 • Femta: la femta dels ratolins són fàcils de reconèixer, solen trobar-se en llocs com cuines, rebosts o clavegueres.
 • Olors: els ratolins deixen una olor desagradable als llocs on viuen.
 • Sorolls: els rosegadors fan soroll a les parets i al sostre, especialment a la nit.
 • Danys a les estructures: les rates poden causar danys a les estructures de l’edifici, com ara mossegades als cables elèctrics o als aliments.

Si detectes algun d’aquests senyals, és important actuar de manera ràpida per evitar que les ferides es reprodueixin, a més d’impedir que es propaguin.

Consells per prevenir la presència les plagues de rosegadors

A més d’oferir serveis de desratització i control de plagues, també volem ajudar-te a prevenir la presència del ratolí comú a casa teva o empresa. Alguns dels consells que et podem donar són:

 • Mantingues la teva llar i empresa nets: elimina els residus de forma regular . Assegureu-vos que no hi hagi punts d’alimentació, així evitarem que es produeixi una infestació.
 • Tanca les entrades: assegura’t que les portes i finestres estiguin ben tancades. Comproveu que estiguin segellades per evitar que les plagues entrin a l’edifici.
 • Utilitza trampes i barreres: evitaràs que les rates i els ratolins entrin a l’edifici.
 • Controla la humitat: les rates domèstiques solen buscar llocs humits amb ambients càlids per viure, per això és important controlar la humitat a casa o empresa.

Seguint aquests consells, podràs prevenir la presència de rosegadors a casa teva o empresa, mantenint un ambient saludable. Si veus que no tens temps de mantenir aquestes pràctiques que evitaran l’aparició de rosegadors, pots comptar amb nosaltres. Realitzarem un treball professional, proper i eficaç perquè no t’hagis de preocupar més per aquest tipus de problema.

Beneficis de contractar un servei de desratització i control de plagues

Contractar un servei de desratització i control de plagues pot tenir diversos beneficis per a la teva llar o empresa, com ara:

 • Protecció de la salut: les rates són portadores de malalties, per la qual cosa eliminar la seva presència a casa teva o empresa pot protegir la salut de les persones que hi viuen o hi treballen.
 • Protecció de l’edifici: els rosegadors poden causar danys a les estructures de l’edifici, com ara mossegades als cables elèctrics o als aliments. Eliminant la seva presència, podeu protegir la vostra llar o empresa d’aquests danys.
 • Estalvi de diners: contractar un servei de desratització i control de plagues pot ajudar-te a estalviar diners a llarg termini, ja que evita que els ratolins causin danys al mobiliari.
 • Protecció del medi ambient: el nostre servei és respectuós amb el medi ambient, estaràs contribuint a protegir-lo, evitant la utilització de productes químics nocius.
 • Comoditat: et permetrà viure o treballar en un ambient lliure d’infestacions, cosa que augmenta la comoditat i el benestar.

A Goldservice, ens esforcem per oferir un servei de desratització i control de plagues d’alta qualitat per oferir aquests beneficis als nostres clients. Si necessites ajuda per controlar les plagues de rates i ratolins a casa teva o empresa, no dubtis en contactar-nos. Estarem encantats d’ajudar-te.

Confieu en Goldservice per al control de plagues a Barcelona

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en control de plagues i sanitat ambiental en particulars, habitatges, hotels, restaurants, hospitals, aeroports i més. Compte amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a tractaments per al control de legionel·la i assessorament en anàlisi d’aigua, aliments, aire i formació.

Amplia informació

DISCRECIÓ

Ens assegurem que la imatge de la seva empresa no tingui conseqüències negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres vehicles, com als nostres tècnics, inclòs el nostre nom, no insinua que siguem una empresa de control de plagues exclusivament.

Amplia informació

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la conservació del medi ambient i la seva salut, preservant en tot moment el preat i fràgil ecosistema de Barcelona que tant respectem. Per aquest motiu, posseïm una estricta política amb l’ús de productes biocides, escollint aquells amb els millors resultats i alhora de menor toxicitat, oferint-los la millor qualitat-preu.

Amplia informació

MÀXIMA SEGURETAT

AA més de tenir tots els requisits legals, valorem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es pot garantir un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides i ciències ambientals, químics, biòlegs, dietètica i nutrició, a més estem subscrits a canals d’informació específica per avançar-nos als canvis normatius al nostre sector que es modifiquen contínuament, per poder garantir als nostres clients que estarem al corrent en tot moment de les normatives actuals que cada cop són més exigents.

Amplia informació

Plagues més comunes

Les paneroles se solen trobar habitualment en falsos sostres, quadres de llum, desguassos, buit d’ascensor, baixants, llocs humits i foscos, avui dia continua sent la plaga urbana més freqüent.

Solen tenir un color vermellós i pot arribar a mesurar 4 cm, podent viure fins a 20 mesos.

Una vegada que s’han introduït en els nostres habitatges o negocis, es reprodueixen molt ràpid, quan ens adonem ja tenim una plaga, de cada panerola que veiem possiblement hi ha 30 més que no veiem.

Habitualment solem referir-nos als tractaments per al control  de paneroles com a fumigació, encara que no és la manera més adequada, els tractaments ja no són tan agressius com antigament, per a poder eliminar o controlar el problema. En Goldservice comptem amb diversos tipus de tractaments, informi’s sense compromís.

Paneroles

Les paneroles se solen trobar habitualment en sostres falsos, quadres de llum, desguassos, buit d'ascensor, baixants, llocs humits i foscos, avui dia segueix sent la plaga urbana més freqüent.

Més informació

Solen tenir un color vermellós i pot arribar a fer 4 cm, podent viure fins a 20 mesos.

Quan s’han introduït als nostres habitatges o negocis, es reprodueixen molt ràpid, quan ens adonem ja tenim una plaga, de cada panerola que veiem possiblement n’hi ha 30 més que no veiem.

Habitualment solem referir-nos als tractaments per al control de paneroles com a fumigació, encara que no és la manera més adequada, els tractaments ja no són tan agressius com antigament, per poder eliminar o controlar el problema. A Goldservice comptem amb diversos tipus de tractaments, informeu-vos sense compromís.

Panerola Alemanya (Blatella Germànica)

Els mosquits, són un tipus d’insecte que prolifera amb gran rapidesa si es donen les condicions idònies. Normalment sol aparèixer en llocs on hi hagi aigua estancada i una gran humitat.

Solen mesurar de 1,3 a 1,6 cm, quan ja són adults tenen un color marró torrat, solen tenir en el tòrax una línia més clara que les diferencia de les altres. La panerola germànica sol introduir-se a les nostres cases o locals comercials amb la compra, amb algun aparell de segona mà, recepció de mercaderia, se sol transportar d’un lloc a un altre, no entra pels desguassos.

No fa falta deixar l’habitatge o tancar el negoci per a poder tractar-lo, sense cap risc per a la seva salut, informi’s sense compromís.

Mosquits

Els mosquits són un tipus d'insecte que prolifera amb gran rapidesa si es donen les condicions idònies. Normalment sol aparèixer a llocs on hi hagi aigua estancada i una gran humitat.

Més informació

Solen mesurar d’1,3 a 1,6 cm, quan ja són adults tenen un color marró torrat, solen tenir al tòrax una línia més clara que les diferències de les altres. La panerola germànica sol introduir-se a les nostres cases o locals comercials amb la compra, amb algun aparell de segona mà, recepció de mercaderia, se sol transportar d’un lloc a un altre, no entra pels desguassos.

No cal deixar l’habitatge o tancar el negoci per poder tractar-lo, sense cap risc per a la vostra salut, informeu-vos sense compromís.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

A les ciutats, construeixen els seus nius a la xarxa del clavegueram públic i en caus sota terra, on passen la major part del dia.

Entren als nostres negocis i habitatges a través d’embornals, baixants, falsos sostres, portes, finestres, wc, a la recerca de menjar. Són portadores de malalties.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

A les ciutats, construeixen els seus nius a la xarxa del clavegueram públic i en caus sota terra, on passen la major part del dia.

Més informació

Entren als nostres negocis i habitatges a través d’embornals, baixants, falsos sostres, portes, finestres, wc, a la recerca de menjar. Són portadores de malalties.

Normalment la podem trobar a zones de port, parcs i jardins prop de la costa, construeixen els seus caus en llocs alts com teulades, arbres, enfiladisses etc… Solen entrar a les nostres cases o negocis a través de vegetació enganxada a la casa o establiment. És important mantenir una poda estricta, parar més atenció a les branques i arbres més propers a les parets, balcons i finestres. A Goldservice utilitzem sistemes segurs perquè no puguin ser manipulats per nens ni animals.

Rata Negra (Rattus rattus)

Normalment la podem trobar a zones de port, parcs i jardins prop de la costa, construeixen els seus caus en llocs alts com teulades,

Més informació

arbres, enfiladisses etc… Solen entrar a les nostres cases o negocis a través de vegetació enganxada a la casa o establiment. És important mantenir una poda estricta, parar més atenció a les branques i arbres més propers a les parets, balcons i finestres. A Goldservice utilitzem sistemes segurs perquè no puguin ser manipulats per nens ni animals.

Ratón común (Mus musculus)

Els ratolins solen tenir un tracte més proper amb nosaltres, ja que, nien a l’interior i perímetre dels comerços i llars, alimentant-se de les sobres del nostre menjar i fent els seus nius amb els materials que troben a la instal·lació on es refugien. Per aquest motiu, causen danys materials, estructurals, elèctrics, etc., a més poden transmetre malalties com la ràbia, salmonel·losi, pesta, còlera, etc., en tenir contacte amb els nostres aliments.

Ratón común (Mus musculus)

Els ratolins solen tenir un tracte més proper amb nosaltres, ja que, nien a l'interior i perímetre dels comerços i llars, alimentant-se de les sobres...

Més informació

del nostre menjar i fent els seus nius amb els materials que troben a la instal·lació on es refugien. Per aquest motiu, causen danys materials, estructurals, elèctrics, etc., a més poden transmetre malalties com la ràbia, salmonel·losi, pesta, còlera, etc., en tenir contacte amb els nostres aliments.

Vespes

Quan tenim les vespes a prop solem estar intranquils per la por que piquin, i ens puguin desencadenar una reacció al·lèrgica.

A Goldservice us podem proporcionar trampes de captura i l’atraient que us ajudarà si no hi ha un eixam localitzat, en cas que sàpiga on es troba els nostres tècnics ho poden eliminar d’una forma ràpida i segura.

Vespes

Quan tenim les vespes a prop solem estar intranquils per la por que piquin, i ens puguin desencadenar una reacció al·lèrgica.

Més informació

A Goldservice us podem proporcionar trampes de captura i l’atraient que us ajudarà si no hi ha un eixam localitzat, en cas que sàpiga on es troba els nostres tècnics ho poden eliminar d’una forma ràpida i segura.

Abelles

Les abelles són insectes pol·linitzadors que exerceixen un paper important en la nostra alimentació, pol·linitzant els aliments perquè tinguin fruit i no trencar l’equilibri ecològic del planeta, sense elles una gran part de la nostra alimentació desapareixeria. Les abelles estan protegides, per això a Goldservice es fa la recollida de l’eixam a través d’apicultors per protegir l’ecosistema.

Abelles

Les abelles són insectes pol·linitzadors que exerceixen un paper important en la nostra alimentació, pol·linitzant els aliments perquè tinguin fruit...

Més informació

i no trencar l’equilibri ecològic del planeta, sense elles una gran part de la nostra alimentació desapareixeria. Les abelles estan protegides, per això a Goldservice es fa la recollida de l’eixam a través d’apicultors per protegir l’ecosistema.

Puces

Les puces solen ser un problema usual a les llars amb animals domèstics, els gossos i gats més habituals. També es poden trobar en habitatges on abans hi hagi hagut animals, encara que la casa hagi estat deshabitada molt de temps, això és perquè poden estar aletargades fins que trobin les condicions apropiades per sobre de viure.

 • Les seves picades no són doloroses, tenen un punt fosc i al seu voltant una zona vermella, solen fer 2 o 3 picades seguides a la mateixa zona.
 • En viure al camp és complicat poder protegir totalment el seu gos o el seu gat del risc d’agafar puces.
 • Quan tenen puces se solen rascar més freqüentment, hi ha productes específics que es venen en ocellaries o veterinaris per ajudar mantenir les nostres mascotes sense puces.

Si el problema s’ha propagat per la casa o els exteriors i no aconsegueix controlar-lo, Truqui’ns podem ajudar-lo.

Puces

Les puces solen ser un problema usual a les llars amb animals domèstics, els gossos i gats més habituals. També es poden trobar en habitatges...

Més informació

on abans hi hagi hagut animals, encara que la casa hagi estat deshabitada molt de temps, això és perquè poden estar aletargades fins que trobin les condicions apropiades per sobre de viure.

 • Les seves picades no són doloroses, tenen un punt fosc i al seu voltant una zona vermella, solen fer 2 o 3 picades seguides a la mateixa zona.
 • En viure al camp és complicat poder protegir totalment el seu gos o el seu gat del risc d’agafar puces.
 • Quan tenen puces se solen rascar més freqüentment, hi ha productes específics que es venen en ocellaries o veterinaris per ajudar mantenir les nostres mascotes sense puces.

Si el problema s’ha propagat per la casa o els exteriors i no aconsegueix controlar-lo, Truqui’ns podem ajudar-lo.

Control d'aus

Les plagues més freqüents solen ser de coloms, gavines, estornells i pardals.

El conflicte es crea quan s’instal·len a les nostres volades, teulades, bacons aires condicionats, etc. creant una quantitat de femta que causen deterioraments importants en immobles i cases ja que és molt corrosiva, sent grans transmissors de malalties.

Hi ha diversos sistemes eficaços, que no els produeixen cap dany, depenent de cada situació s’estudiarà quin pot ser el més adequat, Truca’ns i t’informarem sense cap mena de compromís.

Control d'aus

Les plagues més freqüents solen ser de coloms, gavines, estornells i pardals. El conflicte es crea quan s'instal·len a les nostres volades, teulades, bacons aires condicionats, etc. creant una quantitat de femta que causen deterioraments importants en immobles i cases ja que és molt corrosiva, sent grans transmissors de malalties.

Més informació

Hi ha diversos sistemes eficaços, que no els produeixen cap dany, depenent de cada situació s’estudiarà quin pot ser el més adequat, Truca’ns i t’informarem sense cap mena de compromís.

Les xinxes són una plaga que pensàvem que ja estava gairebé eradicada, però en canvi ha tornat a emergir, sent un dels problemes més grans per als hotelers en ser molt difícil defugir-les amb els seus propis mitjans, a causa de ser el mitjà més gran d’infestació la facilitat de viatjar.

Les xinxes es mouen de banda a banda amb la nostra roba, maletes, mobles de segona mà, està més associada establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, per la multitud de clients que tenen en un any. Cada cop més les trobem als nostres domicilis particulars.

Es reprodueixen molt ràpid i en tenir gran persistència als productes costa molt acabar-hi, per això és millor comptar amb professionals en control de plagues per poder acabar amb el problema.

A GoldService tenim un 100% d’efectivitat en els nostres tractaments gràcies a la nostra àmplia experiència.

A GoldService podem oferir-te un sistema preventiu BEDBUGS FREE pel sector hoteler. Bedbugs Free és un mètode eficaç i sostenible per a establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, etc… que els ajuda a prevenir l’aparició de xinxes i procedir de manera correcta en cas que hi hagi alguna infestació a través de les maletes dels clients .

Avui dia no hi ha la possibilitat de poder fer un tractament preventiu amb productes químics, sense tenir per això repercussions ambientals i econòmiques insostenibles a llarg termini. El nostre sistema Bedbugs Free implantat correctament minimitza el risc en un 90% dels casos i té un resultat excel·lent.

També podeu trobar informació a la nostra secció sobre xinxes a Barcelona

Truqui’ns ja.

Xinxe dels llits (Cimex lectularius)

Les xinxes són una plaga que pensàvem que ja estava gairebé eradicada, però en canvi ha tornat a emergir, sent un dels problemes més grans per als hotelers en ser molt difícil defugir-les amb els seus propis mitjans, a causa de ser el mitjà més gran d'infestació la facilitat de viatjar.

Més informació

Les xinxes es mouen de banda a banda amb la nostra roba, maletes, mobles de segona mà, està més associada establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, per la multitud de clients que tenen en un any. Cada cop més les trobem als nostres domicilis particulars.

Es reprodueixen molt ràpid i en tenir gran persistència als productes costa molt acabar-hi, per això és millor comptar amb professionals en control de plagues per poder acabar amb el problema.

A GoldService tenim un 100% d’efectivitat en els nostres tractaments gràcies a la nostra àmplia experiència.

A GoldService podem oferir-te un sistema preventiu BEDBUGS FREE pel sector hoteler. Bedbugs Free és un mètode eficaç i sostenible per a establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, etc… que els ajuda a prevenir l’aparició de xinxes i procedir de manera correcta en cas que hi hagi alguna infestació a través de les maletes dels clients .

Avui dia no hi ha la possibilitat de poder fer un tractament preventiu amb productes químics, sense tenir per això repercussions ambientals i econòmiques insostenibles a llarg termini. El nostre sistema Bedbugs Free implantat correctament minimitza el risc en un 90% dels casos i té un resultat excel·lent.

També podeu trobar informació a la nostra secció sobre com prevenir i eliminar mosquits a Barcelona.

Truqui’ns ja.

Contacta amb Goldservice – Control de Plagues

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes aprovats per proporcionar un control de qualitat de l’aire a qualsevol estada, ja siguin naus industrials, oficines o llars. Descobriu els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire..

Amplia informació

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua es és fonamental per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directes al nostre organisme També és un mitjà perfecte d’atracció per a tot tipus de plagues. Algunes es reprodueixen a l’aigua, posant les larves. Informeu-vos del nostre servei d’anàlisi de l’aigua.. Amplia informació
comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només l’exercici de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser responsable de la gran part de plagues que tenen lloc en comerços i en habitatges. Informa’t sobre els nostres serveis de seguretat alimentària..

Amplia informació

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens adaptem a les vostres necessitats, varietat de cursos personalitzats per poder cobrir els requisits de cada client. Visita S’aula de Goldservice.

Amplia informació

Elimina les plagues a qualsevol població de la província de Barcelona ja mateix. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat