Serveis per a la salut ambiental

Prevenir i eliminar plagues de mosquits a Barcelona

Desinsectació, Desratització i Desinfecció

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Prevenir i eliminar plagues de mosquits a Barcelona 1

Com prevenir i controlar plagues de mosquits a Barcelona

Una petita quantitat de mosquits es pot convertir en un problema en poc temps. Per això, us oferim serveis de control de plagues a Barcelona, per ajudar a mantenir la vostra família i la vostra llar fora de perill d’aquests molestos insectes. Li oferim solucions personalitzades per a la protecció de la llar, ja sigui per a la prevenció o eliminació de plagues.

Goldservice per a la prevenció de mosquits a Barcelona

Les trampes habituals com els insecticides i les espelmes de citronel·la ajuden a matar o espantar desenes d’aquests insectes, però no arriben al cor del problema.

Cal trucar a experts professionals en el control de plagues a Barcelona perquè l’ajudin a localitzar i eliminar els focus de mosquits al voltant de casa seva.

Què provoca una plaga dels insectes?

No hi ha dubte que l’aigua juga un paper important en la vida dun mosquit. Un mosquit no pot sobreviure sense aigua i necessita beure com a mínim una vegada cada tres dies. Poden pondre ous fins i tot si l’aigua no està neta, sempre que tingui humitat.

Hi ha moltes picades de mosquits a l’estiu, ja que solen ser més molestos quan el clima és càlid. Prosperen en climes calorosos i fortes pluges, per això és el moment de l’any per ser més cautelosos. Laigua és el brou de cultiu perfecte per a ells. Si, per exemple, hi ha una part del pati d’una casa amb aigua estancada, és probablement la causa de les infestacions.

Passos per eliminar les causes de les infestacions

  • Els jardins plens de mala herba i deixalles atrauen aquestes plagues.
  • Mantingueu l’herba baixa tallant-la a intervals regulars durant les estacions càlides per evitar que s’amaguin.
  • Eviteu regar en excés les plantes, ja que això pot fer que l’excés d’aigua s’acumuli.
  • Comproveu els sistemes de reg automàtic per mantenir unes pràctiques de reg adequades que evitin laparició daigua estancada.

Les plagues de mosquits a la llar poden fer la vida insuportable. Oferim una varietat de tractaments a Barcelona que us poden ajudar a desfer-se’n, perquè pugueu gaudir de les terrasses de la vostra llar.

Mantingueu la vostra llar lliure de la proliferació de mosquits amb Goldservice

Mosquits a Barcelona? No busqueu més, Goldservice és aquí per ajudar-vos, amb el nostre equip d’experts i equips d’última generació, farem que la vostra llar estigui lliure de mosquits amb el sistema més adequat segons el vostre problema.

El nostre equip està compost per experts en qualsevol camp del control de plagues a Barcelona per oferir-vos el millor servei possible.

Els serveis de Goldservice no es limiten només a aquests insectes. També podem protegir la seva llar d’altres plagues, com paneroles, rates, formigues, etc.

Oferim la solució de control de plagues més efectiva i duradora a Barcelona. Utilitzem només productes respectuosos amb el medi ambient.

Li donarem tranquil·litat. S’ho mereix. Podreu gaudir d’un ambient tranquil sense haver de preocupar-vos que malalties o plagues tornin a envair la seva propietat.

Confieu en Goldservice per al control de plagues

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en sanitat ambiental i control de plagues en habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compteu amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a l’assessorament en anàlisi i tractament d’aigua per al control de legionel·la, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

Ens encarreguem que la imatge del seu negoci no tingui repercussions negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres tècnics, com als nostres vehicles, fins i tot el nostre nom, no suggereix que siguem una empresa exclusivament de control de plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la seva salut i la conservació del medi ambient, preservant en tot moment el fràgil i preat ecosistema dEivissa i Formentera que tant respectem. Per aquest motiu, la nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i alhora dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es garanteix un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides, biòlegs, químics, tècnics en ciències ambientals, dietètica i nutrició, a més ens trobem subscrits a canals d’informació específica per anticipar-nos als canvis normatius que succeeixen contínuament al nostre sector, per garantir als nostres clients que en tot moment estarem al corrent de les normatives vigents que cada vegada són més exigents.

Plagues més comunes a Barcelona

Suelen tener un color rojizo y puede llegar a medir 4 cm, pudiendo vivir hasta 20 meses.

La cucaracha americana entra en los comercios o domicilios habitualmente por los falsos techos, desagües, etc.

Una vez que se han introducido en nuestras viviendas o negocios, se reproducen muy rápido, cuando nos damos cuenta ya tenemos una plaga, de cada cucaracha que vemos posiblemente hay 30 más que no vemos.

Habitualmente solemos referirnos a los tratamientos para el control de cucarachas como fumigación, aunque no es la manera más adecuada, los tratamientos ya no son tan agresivos como antiguamente, para poder eliminar o controlar el problema. En Goldservice contamos con varios tipos de tratamientos, infórmese sin compromiso.

Suelen medir de 1,3 a 1,6 cm, cuando ya son adultos tienen un color marrón tostado, suelen tener en el tórax una línea más clara que las diferencia de las demás. La cucaracha germánica suele introducirse en nuestras casas o locales comerciales con la compra, con algún aparato de segunda mano, recepción de mercancía, se suele transportar de un sitio a otro, no entra por los desagües.

No hace falta dejar la vivienda o cerrar el negocio para poder tratarlo, sin ningún riesgo para su salud, infórmese sin compromiso.

Vespes

En Goldservice les podemos proporcionar trampas de captura y el atrayente que les ayudará si no hay un enjambre localizado, en caso de que sepa donde se encuentra nuestros técnicos lo pueden eliminar de una forma rápida y segura.

Abelles

y no romper el equilibrio ecológico del planeta, sin ellas una gran parte de nuestra alimentación desaparecería. Las abejas están protegidas, por eso en Goldservice se realiza la recogida del enjambre a través de apicultores para proteger el ecosistema.

Puces

donde antes haya habido animales, aunque la casa haya estado deshabitada mucho tiempo, esto es porque pueden estar aletargadas hasta que encuentren las condiciones apropiadas para sobre vivir.

  • Sus picaduras no son dolorosas, tienen un punto oscuro y alrededor de él una zona roja, suelen hacer 2 ó 3 picaduras seguidas en la misma zona.
  • Al vivir en el campo es complicado poder proteger totalmente a su perro o su gato del riesgo de coger pulgas.
  • Cuando tienen pulgas se suelen rascar más frecuentemente, hay productos específicos que se venden en pajarerías o veterinarios para ayudar mantener a nuestras mascotas sin pulgas.

Si el problema se ha propagado por la casa o los exteriores y no consigue controlarlo, Llámenos podemos ayudarle.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

Entran en nuestros negocios y viviendas a través de sumideros, bajantes, falsos techos, puertas, ventanas, wc, en busca de comida. Son portadoras de enfermedades.

árboles, enredaderas etc… Suelen entrar en nuestras casas o negocios a través de vegetación pegada a la casa o establecimiento. Es importante mantener una poda estricta, prestar más atención a las ramas y árboles más cercanos a las paredes, balcones y ventanas. En Goldservice utilizamos sistemas seguros para que no puedan ser manipulados por niños ni animales.

Ratolí comú (Mus musculus)

de nuestra comida y haciendo sus nidos con los materiales que encuentran en la instalación donde se refugian. Por este motivo, causan daños materiales, estructurales, eléctricos, etc.., además pueden trasmitir enfermedades como la rabia, salmonelosis, peste, cólera, etc.., al tener contacto con nuestros alimentos.

Control d'aus

Existen varios sistemas eficaces, que no les producen ningún daño, dependiendo de cada situación se estudiará cual puede ser el más adecuado, Llámanos y te informaremos sin ningún tipo de compromiso.

Las chinches se mueven de un lado a otro con nuestra ropa, maletas, muebles de segunda mano, está más asociada establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, por la multitud de clientes que tienen en un año. Cada vez más las encontramos en nuestros domicilios particulares.

Se reproducen muy rápido y al tener gran persistencia a los productos cuesta mucho acabar con ellas, por eso es mejor contar con profesionales en control de plagas para poder acabar con el problema.

En GoldService tenemos un 100% de efectividad en nuestros tratamientos, gracias a nuestra amplia experiencia.

En GoldService podemos ofrecerte un sistema preventivo BEDBUGS FREE para el sector hotelero. Bedbugs Free es un método eficaz y sostenible para establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, etc… que les ayuda a prevenir la aparición de chinches y proceder de forma correcta en caso de que haya alguna infestación a través de las maletas de los clientes.

Hoy en día no existe la posibilidad poder hacer un tratamiento preventivo con productos químicos, sin tener por ello repercusiones ambientales y económicas insostenibles a largo plazo. Nuestro sistema Bedbugs Free implantado correctamente minimiza el riesgo en un 90% de los casos y tiene un excelente resultado.

También puede encontrar información en nuestra sección sobre cómo prevenir y eliminar mosquitos en Barcelona.

Llámenos ya.

Contacta amb GoldService – Prevenció i eliminació de plagues de mosquits a Barcelona

Elimina i preveu les plagues a qualsevol població de Barcelona. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 93 300 44 12
Escriu-nos a un clic! infobcn@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Plaça d’Ovidi Montllor, 1, local 2,
08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.