Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Prevenir i eliminar xinxes a Eivissa i Formentera

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Prevenir i eliminar xinxes a Eivissa i Formentera 1

Prevenció i eliminació Com saber si té puces?

Les puces són una plaga comuna a Eivissa i Formentera que pot ser difícil d’identificar. No obstant això, hi ha alguns senyals reveladors com ous i closques d’ou prop del llit o un olor a humitat a prop dels llocs infestats.

Si hi ha una plaga a casa seva, alguns dels indicis poden ser: taques fosques i de color óxid a llençols, matalassos o tapissos; petits munticles foscos en esquerdes, mobles o somiers.

Quins aspectes tenen aquests insectes?

Les puces són insectes petits, plans i ovalats que arriben a uns 5 mm de llargada, aproximadament de la mida d’una llavor. Tenen un cos marró, que després d’alimentar-se es torna més rogenc. S’alimenten exclusivament de la sang i les seves picades poden deixar galtes que piquen durant setmanes. Es troben per tot el món. Una habitació d’una casa o d’un hotel pot infestar-se ràpidament i convertir-se en una plaga. S’adhereixen a una peça de roba o bagatge i els transportem al nostre destí. Els mobles de llit, el bagatge i, en particular, els matalassos, somiers i capçals són els seus amagatalls preferits, cosa que els facilita trobar-nos i alimentar-se de la nostra sang durant la nit. Tant els mascles com les femelles necessiten alimentar-se de sang mitjançant la seva picada, però les femelles piquen amb més freqüència, ja que necessiten menjar per poder desenvolupar els seus ous. La reacció al·lèrgica a la picada d’aquests insectes pot provocar una infecció cutània. Les plagues d’aquesta espècie són un problema cada vegada més gran a Eivissa i Formentera, perquè a mesura que la gent viatja, augmenten les possibilitats de trobar-se amb aquest insecte, degut al seu fàcil desplaçament. Aquestes plagues també es converteixen en un problema cada vegada més gran als hotels. Un cop establertes, poden desplaçar-se fàcilment entre les habitacions, propagant-se a altres zones.

Aspectes a tenir en compte

  • Ponen entre 200 i 500 ous en un període de dos mesos en lots de 10 a 50.
  • Les femelles adultes han de menjar sang de mamífers de sang calenta, com les persones, abans de posar els ous.
  • Els ous solen estar amagats en esquerdes i poden estar adherits a mobles agrupats per una substància transparent.
  • El cicle de vida consta de 7 etapes, des de l’ou fins a la puça adulta, que pot durar de 45 dies a un any.
  • Poden sobreviure durant setmanes o mesos sense menjar, esperant un hoste.

Com afecten a la seva vida?

Ho explicarem. D’una banda, poden causar una gran quantitat d’estrès. No només són una molèstia, sinó també un problema del qual pot ser difícil desfer-se. També són alguna cosa que la majoria de la gent no coneix o no sap com tractar. Aquests petits insectes es mengen la sang del seu amfitrió durant uns tres minuts cada vegada, després es retiren per digerir el seu menjar i tornen per més, més tard. Les seves picades causen galtes vermelles amb picor a la pell que també poden provocar infeccions si es rasquen o no es tracten.

Com desfer-se’n

Són un dels problemes de control de plagues més difícils d’abordar. Per sort, Goldservice pot ajudar-lo. Som experts en eliminar plagues a Eivissa i Formentera. L’ajudarem a desfer-se’n d’una vegada per totes.

Tractaments de plagues de puces de Goldservice

Oferim tractaments contra plagues de puces efectius, gràcies a la nostra gran experiència amb aquesta plaga, ja que portem en el sector més de 25 anys lluitant contra elles, per aquest motiu eliminarem el seu problema de forma ràpida i eficaç. Com més aviat s’iniciï el tractament, més ràpid es podran tractar les zones infestades i més ràpid podran els nostres tècnics professionals reduir la propagació. El nostre equip inspeccionarà l’habitatge o establiment per poder determinar el grau d’infestació i actuar en conseqüència. Desterrin per sempre aquestes molestes plagues contractant els serveis de control de plagues amb un professional com Goldservice tant a Eivissa com a Formentera. Som especialistes en rates i ratolins, mosques i mosquits, avispes, fustes, cuques, etc.

Confieu en Goldservice per al control de plagues

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en sanitat ambiental i control de plagues en habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compteu amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a l’assessorament en anàlisi i tractament d’aigua per al control de legionel·la, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

Ens encarreguem que la imatge del seu negoci no tingui repercussions negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres tècnics, com als nostres vehicles, fins i tot el nostre nom, no suggereix que siguem una empresa exclusivament de control de plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la seva salut i la conservació del medi ambient, preservant en tot moment el fràgil i preat ecosistema dEivissa i Formentera que tant respectem. Per aquest motiu, la nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i alhora dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es garanteix un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides, biòlegs, químics, tècnics en ciències ambientals, dietètica i nutrició, a més ens trobem subscrits a canals d’informació específica per anticipar-nos als canvis normatius que succeeixen contínuament al nostre sector, per garantir als nostres clients que en tot moment estarem al corrent de les normatives vigents que cada vegada són més exigents.

Plagues més comunes a Eivissa

Paneroles

Suelen tener un color rojizo y puede llegar a medir 4 cm, pudiendo vivir hasta 20 meses.

La cucaracha americana entra en los comercios o domicilios habitualmente por los falsos techos, desagües, etc.

Una vez que se han introducido en nuestras viviendas o negocios, se reproducen muy rápido, cuando nos damos cuenta ya tenemos una plaga, de cada cucaracha que vemos posiblemente hay 30 más que no vemos.

Habitualmente solemos referirnos a los tratamientos para el control de cucarachas como fumigación, aunque no es la manera más adecuada, los tratamientos ya no son tan agresivos como antiguamente, para poder eliminar o controlar el problema. En Goldservice contamos con varios tipos de tratamientos, infórmese sin compromiso.

Mosquits

Suelen medir de 1,3 a 1,6 cm, cuando ya son adultos tienen un color marrón tostado, suelen tener en el tórax una línea más clara que las diferencia de las demás. La cucaracha germánica suele introducirse en nuestras casas o locales comerciales con la compra, con algún aparato de segunda mano, recepción de mercancía, se suele transportar de un sitio a otro, no entra por los desagües.

No hace falta dejar la vivienda o cerrar el negocio para poder tratarlo, sin ningún riesgo para su salud, infórmese sin compromiso.

En Goldservice les podemos proporcionar trampas de captura y el atrayente que les ayudará si no hay un enjambre localizado, en caso de que sepa donde se encuentra nuestros técnicos lo pueden eliminar de una forma rápida y segura.

Abelles

y no romper el equilibrio ecológico del planeta, sin ellas una gran parte de nuestra alimentación desaparecería. Las abejas están protegidas, por eso en Goldservice se realiza la recogida del enjambre a través de apicultores para proteger el ecosistema.

Puces

donde antes haya habido animales, aunque la casa haya estado deshabitada mucho tiempo, esto es porque pueden estar aletargadas hasta que encuentren las condiciones apropiadas para sobre vivir.

  • Sus picaduras no son dolorosas, tienen un punto oscuro y alrededor de él una zona roja, suelen hacer 2 ó 3 picaduras seguidas en la misma zona.
  • Al vivir en el campo es complicado poder proteger totalmente a su perro o su gato del riesgo de coger pulgas.
  • Cuando tienen pulgas se suelen rascar más frecuentemente, hay productos específicos que se venden en pajarerías o veterinarios para ayudar mantener a nuestras mascotas sin pulgas.

Si el problema se ha propagado por la casa o los exteriores y no consigue controlarlo, Llámenos podemos ayudarle.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

Entran en nuestros negocios y viviendas a través de sumideros, bajantes, falsos techos, puertas, ventanas, wc, en busca de comida. Son portadoras de enfermedades.

árboles, enredaderas etc… Suelen entrar en nuestras casas o negocios a través de vegetación pegada a la casa o establecimiento. Es importante mantener una poda estricta, prestar más atención a las ramas y árboles más cercanos a las paredes, balcones y ventanas. En Goldservice utilizamos sistemas seguros para que no puedan ser manipulados por niños ni animales.

Ratón común (Mus musculus)

de nuestra comida y haciendo sus nidos con los materiales que encuentran en la instalación donde se refugian. Por este motivo, causan daños materiales, estructurales, eléctricos, etc.., además pueden trasmitir enfermedades como la rabia, salmonelosis, peste, cólera, etc.., al tener contacto con nuestros alimentos.

Control d'aus

Existen varios sistemas eficaces, que no les producen ningún daño, dependiendo de cada situación se estudiará cual puede ser el más adecuado, Llámanos y te informaremos sin ningún tipo de compromiso.

Xinxe dels llits (Cimex lectularius)

Las chinches se mueven de un lado a otro con nuestra ropa, maletas, muebles de segunda mano, está más asociada establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, por la multitud de clientes que tienen en un año. Cada vez más las encontramos en nuestros domicilios particulares.

Se reproducen muy rápido y al tener gran persistencia a los productos cuesta mucho acabar con ellas, por eso es mejor contar con profesionales en control de plagas para poder acabar con el problema.

En GoldService tenemos un 100% de efectividad en nuestros tratamientos, gracias a nuestra amplia experiencia.

En GoldService podemos ofrecerte un sistema preventivo BEDBUGS FREE para el sector hotelero. Bedbugs Free es un método eficaz y sostenible para establecimientos turísticos, como campings, hoteles, albergues, etc… que les ayuda a prevenir la aparición de chinches y proceder de forma correcta en caso de que haya alguna infestación a través de las maletas de los clientes.

Hoy en día no existe la posibilidad poder hacer un tratamiento preventivo con productos químicos, sin tener por ello repercusiones ambientales y económicas insostenibles a largo plazo. Nuestro sistema Bedbugs Free implantado correctamente minimiza el riesgo en un 90% de los casos y tiene un excelente resultado.

También puede encontrar información en nuestra sección sobre cómo prevenir y eliminar mosquitos en Barcelona.

Llámenos ya.

Contacta amb GoldService – Prevenció i eliminació de xinxes

Elimina les plagues a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Ara. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.