Control de plagas en Ibiza, Formentera y Barcelona

Prevenir i eliminar vespes a Eivissa i Formentera

Desinsectació, Desratització i Desinfecció

Truca ara!

DEMANA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Explica’ns el teu problema de plagues a Eivissa o Formentera i, sigui del tipus que sigui, et donarem la millor solució per controlar-la al moment. Oblida’t avui de les plagues!

Prevenir i eliminar vespes a Eivissa i Formentera 1

Com prevenir i eliminar vespes a Eivissa i Formentera

Està cansat de les molestes vespes? Vol desfer-se’n per sempre? Anirem a casa o negoci i eliminarem aquestes plagues perquè pugui tornar a gaudir de l’aire lliure. T’oferim un servei personalitzat segons la teva situació, erradica aquests insectes molestos amb Goldservice.

Aturar les plagues abans que comencin

Per evitar-les, és important prendre precaucions raonables i conèixer com es comporten aquests insectes i on els agrada amagar-se.

La majoria de la gent no sempre les diferencia correctament amb les abelles. Les diferències més òbvies són la mida, l’estructura corporal, el color i els hàbits de vol.

També són conegudes per construir els seus nius a llocs on a la gent li agrada reunir-se. La vespa reina comença construint un niu i després hi posa ous. Surten de la seva hivernació a la primavera, quan els dies s’allarguen i comença la calor.

Les femelles tenen un fibló que poden fer servir repetidament si se senten amenaçades. El tractament d’un niu sol ser la manera més eficaç de controlar un problema de vesper i reduir el risc que et piquin.

On nien?

Només les femelles tenen un fibló que poden utilitzar repetidament si se senten amenaçades. En la majoria dels casos, la picada no causa més danys, però pot posar en perill la vida si s’és al·lèrgic a les picades.

Són una plaga que es pot trobar fora i dins de casa teva. Construiran els seus nius a llocs com:

  • Cavitats de les parets
  • Espais de la teulada
  • Àtics i golfes
  • Garatges interiors

El cicle de vida depèn de l’espècie, però en general la vida d’una vespa obrera pot durar entre 12 i 22 dies, mentre que la reina pot viure fins a un any. Totes les femelles neixen com a reines, però algunes opten per convertir-se en obreres de la seva colònia.

Goldservice: La teva solució per al control de plagues 

A mesura que s’hi acosta l’estiu, ens agrada gaudir més a l’aire lliure. Però la presència humana pot ser una amenaça per a les vespes, que no només són agressives sinó que també es troben en grans quantitats. És millor tractar el niu quan es detecta abans que augmenti el nombre i la agressivitat.

A Goldservice, podem oferir solucions segures i convenients per desfer-se ràpidament del seu problema.

Brindem una àmplia gamma de serveis de control de plagues per a la seva llar o negoci. Una mala experiència d’algun client pot fer malbé el seu negoci i fins i tot la seva imatge. Som especialistes en l’eliminació de vespers, xinxes, formigues, paneroles, rates i molt més.

Anirem a casa o oficina i inspeccionarem la seva propietat abans de determinar on és el niu. Quan ho detectem, aplicarem una solució especialitzada que destruirà el niu sense fer malbé res més, en cas que no hagi niu es mirés quina opció seria la més efectiva.

Exterminadors de vespes a Eivissa i Formentera

Els nostres experts saben exactament com protegir-se i sempre faran servir l’equip de protecció adequat. També fem servir biocides que són segurs per a l’ésser humà i no deixen taques ni olors duradores a les superfícies, en cas que es vessin accidentalment durant el treball.

El nostre equip d’experts s’encarregarà del vostre problema de plagues a Eivissa de manera oportuna. Així podreu controlar la vostra llar i tornar a gaudir d’un entorn més agradable.

Per tant si teniu un problema de plagues de vespes a casa o en el seu negoci, Estem aquí per ajudar-lo! Els nostres tècnics estan especialitzats en l´exterminació. Farem que la seva propietat torni a ser segura perquè tots els membres de la família o clients puguin estar tranquils!

Confieu en Goldservice per al control de plagues

TOT EN UN

Goldservice ofereix un servei integral en sanitat ambiental i control de plagues en habitatges particulars, restaurants, hotels, hospitals, aeroports i més. Compteu amb nosaltres no només per al control de plagues, sinó també per a l’assessorament en anàlisi i tractament d’aigua per al control de legionel·la, aliments i aire, a més de formació.

DISCRECIÓ

Ens encarreguem que la imatge del seu negoci no tingui repercussions negatives, sempre amb la major discreció, tant a la imatge dels nostres tècnics, com als nostres vehicles, fins i tot el nostre nom, no suggereix que siguem una empresa exclusivament de control de plagues.

SALUT ABANS QUE PREU

Estem compromesos amb la seva salut i la conservació del medi ambient, preservant en tot moment el fràgil i preat ecosistema dEivissa i Formentera que tant respectem. Per aquest motiu, la nostra empresa posseeix una estricta política en utilització de productes biocides, escollint aquells amb menor toxicitat i alhora dels millors resultats, oferint la millor qualitat-preu.

MÀXIMA SEGURETAT

A més de complir tots els requisits legals, considerem moltes més mesures de seguretat. Només amb el registre sanitari no es garanteix un servei segur. Per això comptem amb un equip de tècnics qualificats en serveis biocides, biòlegs, químics, tècnics en ciències ambientals, dietètica i nutrició, a més ens trobem subscrits a canals d’informació específica per anticipar-nos als canvis normatius que succeeixen contínuament al nostre sector, per garantir als nostres clients que en tot moment estarem al corrent de les normatives vigents que cada vegada són més exigents.

Plagues més comunes a Eivissa

Paneroles

Solen tenir un color vermellós i pot arribar a fer 4 cm, podent viure fins a 20 mesos.

La panerola americana entra als comerços o domicilis habitualment pels falsos sostres, desguassos, etc.

Quan s’han introduït als nostres habitatges o negocis, es reprodueixen molt ràpid, quan ens adonem ja tenim una plaga, de cada panerola que veiem possiblement n’hi ha 30 més que no veiem.

Habitualment solem referir-nos als tractaments per al control de paneroles com a fumigació, encara que no és la manera més adequada, els tractaments ja no són tan agressius com antigament, per poder eliminar o controlar el problema. A Goldservice comptem amb diversos tipus de tractaments, informeu-vos sense compromís.

Mosquits

Solen mesurar d’1,3 a 1,6 cm, quan ja són adults tenen un color marró torrat, solen tenir al tòrax una línia més clara que les diferències de les altres. La panerola germànica sol introduir-se a les nostres cases o locals comercials amb la compra, amb algun aparell de segona mà, recepció de mercaderia, se sol transportar d’un lloc a un altre, no entra pels desguassos.

No cal deixar l’habitatge o tancar el negoci per poder tractar-lo, sense cap risc per a la vostra salut, informeu-vos sense compromís.

Vespes

A Goldservice us podem proporcionar trampes de captura i l’atraient que us ajudarà si no hi ha un eixam localitzat, en cas que sàpiga on es troba els nostres tècnics ho poden eliminar d’una forma ràpida i segura.

Abelles

i no trencar l’equilibri ecològic del planeta, sense elles una gran part de la nostra alimentació desapareixeria. Les abelles estan protegides, per això a Goldservice es fa la recollida de l’eixam a través d’apicultors per protegir l’ecosistema.

Puces

on abans hi hagi hagut animals, encara que la casa hagi estat deshabitada molt de temps, això és perquè poden estar aletargades fins que trobin les condicions apropiades per sobre de viure.

  • Les seves picades no són doloroses, tenen un punt fosc i al seu voltant una zona vermella, solen fer 2 o 3 picades seguides a la mateixa zona.
  • En viure al camp és complicat poder protegir totalment el seu gos o el seu gat del risc d’agafar puces.
  • Quan tenen puces se solen rascar més freqüentment, hi ha productes específics que es venen en ocellaries o veterinaris per ajudar mantenir les nostres mascotes sense puces.

Si el problema s’ha propagat per la casa o els exteriors i no aconsegueix controlar-lo, Truqui’ns podem ajudar-lo.

Rata Gris (Rattus Norvegicus)

Entren als nostres negocis i habitatges a través d’embornals, baixants, falsos sostres, portes, finestres, wc, a la recerca de menjar. Són portadores de malalties.

arbres, enfiladisses etc… Solen entrar a les nostres cases o negocis a través de vegetació enganxada a la casa o establiment. És important mantenir una poda estricta, parar més atenció a les branques i arbres més propers a les parets, balcons i finestres. A Goldservice utilitzem sistemes segurs perquè no puguin ser manipulats per nens ni animals.

Ratolí comú (Mus musculus)

del nostre menjar i fent els seus nius amb els materials que troben a la instal·lació on es refugien. Per aquest motiu, causen danys materials, estructurals, elèctrics, etc., a més poden transmetre malalties com la ràbia, salmonel·losi, pesta, còlera, etc., en tenir contacte amb els nostres aliments.

Control d'aus

Hi ha diversos sistemes eficaços, que no els produeixen cap dany, depenent de cada situació s’estudiarà quin pot ser el més adequat, Truca’ns i t’informarem sense cap mena de compromís.

Les xinxes es mouen de banda a banda amb la nostra roba, maletes, mobles de segona mà, està més associada establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, per la multitud de clients que tenen en un any. Cada cop més les trobem als nostres domicilis particulars.

Es reprodueixen molt ràpid i en tenir gran persistència als productes costa molt acabar-hi, per això és millor comptar amb professionals en control de plagues per poder acabar amb el problema.

A GoldService tenim un 100% d’efectivitat en els nostres tractaments gràcies a la nostra àmplia experiència.

A GoldService podem oferir-te un sistema preventiu BEDBUGS FREE pel sector hoteler. Bedbugs Free és un mètode eficaç i sostenible per a establiments turístics, com càmpings, hotels, albergs, etc… que els ajuda a prevenir l’aparició de xinxes i procedir de manera correcta en cas que hi hagi alguna infestació a través de les maletes dels clients .

Avui dia no hi ha la possibilitat de poder fer un tractament preventiu amb productes químics, sense tenir per això repercussions ambientals i econòmiques insostenibles a llarg termini. El nostre sistema Bedbugs Free implantat correctament minimitza el risc en un 90% dels casos i té un resultat excel·lent.

També podeu trobar informació a la nostra secció sobre com prevenir i eliminar mosquits a Barcelona.

Truqui’ns ja.

Contacta amb GoldService – Prevenció i eliminació de vespes

Elimina les plagues a qualsevol població de l’illa d’Eivissa i Formentera. Ara. Pressupost personalitzat i sense compromís.

Truca’ns en un clic! +34 971 30 55 82
Escriu-nos a un clic! info@goldservice.es

Visiteu-nos a les nostres oficines
Crta. San Jose Km. 1,1
07817 – Sant Jordi
Dilluns – Divendres 9:00 – 18:00
Dissabte i Diumenge Tancat

aire

CONTROL DE QUALITAT DE L'AIRE

Goldservice disposa de sistemes homologats per oferir un control de qualitat de l´aire en qualsevol tipus d´estada, ja siguin naus industrials, oficines i llars. Descobriu tots els nostres serveis a la nostra secció de qualitat de l’aire.

agua

ANÀLISI DE L'AIGUA

L’aigua és necessària per a la vida, però també un perfecte transmissor de malalties que van directament al nostre organisme. També és un mitjà perfecte per a tot tipus de plagues. Algunes utilitzen l’aigua per a la seva reproducció, dipositant-ne les larves. Si necessiteu més informació, visiteu el nostre servei d’anàlisi de l’aigua.

comida

SEGURETAT ALIMENTÀRIA

No és només el compliment de la normativa vigent, la seguretat alimentària sol ser força responsable de la major part de plagues que ocorren en habitatges i comerços. Descobriu més sobre els nostres serveis de seguretat alimentària.

formacion

FORMACIÓ EN SALUT AMBIENTAL

A Goldservice ens ajustem a les vostres necessitats, cursos variats personalitzats per cobrir les necessitats de cada client.

Visiteu la nostra aula de formació.